Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Circulars i comunicacions

Comunicacions informatives

Dins aquest apartat trobareu les comunicacions i circulars informatives més recents que us hem enviat i publicat des del Col·legi. Si esteu buscant comunicacions de dates anteriors, si us plau, demaneu-les enviant un correu a la bústia de correu secretaria@icater.org o bé a documentacio@icater.org

Any 2018

Newsletter ICATER

Aquí trobareu els Newsletters ICATER ja publicats. Recordeu que la periodicitat del Newsletter del Col·legi és irregular, i que es tracta d’un butlletí virtual.

 

 

IMPORTANT: només rebreu el Newsletter ICATER si ens heu donat el vostre consentiment explícit. Si no recordeu si ens l’heu donat o no, podeu fer-ho ara, emplenant aquest petit formulari, i així el proper ja el rebreu!

Comunicacions de Formació

Per consultar les comunicacions de Formació, aneu a l’apartat de la web Formació Continuada. Cliqueu AQUÍ si hi voleu accedir directament.

Comunicacions de Biblioteca

Dins aquest apartat, trobareu les comunicacions de Biblioteca des del setembre de 2018. Corresponen a informacions sobre serveis, promocions i programes relacionats amb llibres, lectura i totes les matèries relacionades que poden interessar els col·legiats.