Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Circulars i comunicacions

Comunicacions informatives

Dins aquest apartat trobareu les comunicacions i circulars informatives més recents que us hem enviat i publicat des del Col·legi. Si esteu buscant comunicacions de dates anteriors, si us plau, demaneu-les enviant un correu a la bústia de correu secretaria@icater.org o bé a documentacio@icater.org

Any 2020

Newsletter ICATER

Aquí trobareu els Newsletters ICATER ja publicats. Recordeu que la periodicitat del Newsletter del Col·legi és irregular, i que es tracta d’un butlletí virtual.

 

 

IMPORTANT: només rebreu el Newsletter ICATER si ens heu donat el vostre consentiment explícit. Si no recordeu si ens l’heu donat o no, podeu fer-ho ara, emplenant aquest petit formulari, i així el proper ja el rebreu!

Comunicacions de Formació

Per consultar les comunicacions de Formació, aneu a l’apartat de la web Formació Continuada. Cliqueu AQUÍ si hi voleu accedir directament.

Comunicacions de Biblioteca

Dins aquest apartat, trobareu les comunicacions de Biblioteca des del setembre de 2018. Corresponen a informacions sobre serveis, promocions i programes relacionats amb llibres, lectura i totes les matèries relacionades que poden interessar els col·legiats.

Altres comunicacions

Aquesta secció conté totes les comunicacions que no adopten la forma de Circular però que creiem que poden interessar als col·legiats.