Guies Pràctiques ICATER

Dins aquest apartat trobareu manuals i guies sobre serveis i aplicatius (propis del Col·legi i de tercers) per ajudar-vos a utilitzar i optimitzar totes les eines que us anem oferint o de les quals us anem informant.

 

Les Guies, que com bé indica el seu nom, pretenen ser eminentment pràctiques, són sobretot successions de pantalles i incorporaran, quan s’escaigui, enllaços a institucions o proveïdors externs (per exemple, de programes gratuïts).

 

A mida que tinguem les guies preparades, les anirem penjant aquí. Es preveu  publicar-les en pdf per facilitar-vos la descàrrega i consulta offline. Esperem que us siguin útils!

 

Ets col·legiat i tens algun suggeriment perquè fem una Guia Pràctica de… ? Escriu-nos! documentacio@icater.org

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 4: Xolido Sign, un programa gratuït per signar i datar documents electrònicament

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 6: Afegir excepcions a JAVA per accedir als portals Gencat: E-Justícia, Conciliacions, etc. (l’autenticació es fa a través del Carnet ACA).  Atenció: des de l’1 de desembre 2016 afegir també com a excepció https://ejcat.justicia.gencat.cat/IAP/

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 9 Sistema de repartiment de Guàrdies als Torns d’Ofici de l’ICATER (Document accessible dins la secció Torn d’Ofici/Documentació TOAD/Llistes de guàrdies, a la part privada de la web)

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 10: Criteris interpretatius per a actuacions del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut (Justificacions TOAD) (Document accessible dins la secció Torn d’Ofici/Documentació TOAD/Justificació d’actuacions TOAD, a la part privada de la web)

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 11: Acrobat Reader DC, un programa fàcil i gratuït per emplenar, signar i datar documents PDF electrònicament (L’alternativa al XolidoSign que trobareu a la Guia Pràctica Icater – 4) 

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 12: Com desbloquejar /canviar el PIN de la targeta ACA i comprovar-ne la caducitat (Maig 2012)

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 13: Reviseu habitualment el CORREU BROSSA DEL WEBMAIL icater.org (encara que tingueu el correu instal·lat en local al vostre ordinador o dispositiu mòbil)

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 14: TEAMS per a reunions

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 15: SIGA. Accés dels col·legiats i col·legiades al mòdul del CENS, TORN D’OFICI, FACTURACIÓ I COMUNICACIÓ

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 16: Introducció a TEAMS

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 17: Volante Express (justificació d’actuacions TOAD via app)  (guia en revisió, si us cal ajuda truqueu-nos al 937801377 – Mònica)

  • Guies en procés de revisió per recollir els darrers avenços i canvis tecnològics (sistemes operatius, canvi de servidor de correu, etc.):

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 1: Com canviar la contrasenya del vostre correu icater.org? (Nov. 2016 – Guia actualment en procés de revisió, si us cal informació aneu a https://correo.abogacia.es)

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 2: Com configurar el correu icater.org en un dispositiu Android? (Nov. 2016 Guia actualment en procés de revisió, si us cal informació aneu a https://correo.abogacia.es)

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 3: Com configurar el correu icater.org en un dispositiu iOS (Apple)? (Nov. 2016 Guia actualment en procés de revisió, si us cal informació aneu a https://correo.abogacia.es)

faq_blueGUIA PRÀCTICA ICATER – 5: Caducitat del Carnet ACA i desbloqueig del Token (si teniu la icona de Bit4ID Card Manager a l’escriptori truqueu-nos i us ajudem a canviar el PIN) Guia actualment en procés de revisió