Centre de Mediació – CEMICAT

 

El CEMICAT és el Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats de Terrassa. És un òrgan integrat dins l’organigrama del Col·legi i està format pels advocats col·legiats formats en Mediació.

 

Des de la seva creació el 30 de novembre de l’any 2002, el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa promou la Mediació com a mètode pacífic i alternatiu de resolució de conflictes. El CEMICAT ha estat el primer centre de mediació creat en el si d’un col·legi d’advocats i des del seu inici ha comptat amb un registe d’advocats mediadors formats extensament en les tècniques que els habiliten i homologuen per formar part del registres de mediadors del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya. El CEMICAT està composat per una Comissió Executiva que es reuneix una vegada al mes i una Assemblea formada per tots els advocats mediadors, que es reuneix una vegada a l’any.

 

 

  • Si teniu la formació com a mediadors i voleu inscriure-us al Registre de Mediadors del CEMICAT, consulteu l’apartat Inscripcions en Registres del Catàleg de Serveis. Podeu consultar també els Estatuts i el Reglament Intern del CEMICAT a l’apartat Normativa de l’ICATER.

 

  • Si sou ciutadans que voleu demanar un mediador, consulteu l’apartat de la web Servei d’orientació en mediació, o poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 937801366.