Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Col·legia’t amb nosaltres

Si ets Llicenciat/da en Dret, o Graduat/da en Dret (i has superat el Màster) i vols exercir com a advocat/da dins els partits judicials de Terrassa, Rubí o Sant Cugat del Vallès, benvingut/da al Col·legi!

 

Posem a la teva disposició molts serveis per ajudar-te a exercir la professió. Pregunta’ns o consulta el Catàleg de Serveis i veuràs el que l’ICATER t’ofereix.

 

Si, tot i ser Llicenciat/da en Dret o Graduat/da en Dret amb el màster superat, no tens previst exercir la professió dins els partits del nostre àmbit territorial, pots col·legiar-te com a NO EXERCENT pagant una quota reduïda, i aprofitar molts dels serveis col·legials que també seran al teu abast.

Els documents que apareixen a continuació detallen els preus, requisits i documentació necessària per a cada tipus de col·legiació.

Si un cop que els hagueu consultat, o mentre els esteu emplenant teniu algun dubte, contacteu amb Col·legiacions (Secretaria, tel. 937801366)

 

Les baixes i els canvis de situació són efectius per la data que sol·liciteu sempre que la petició hagi estat presentada amb una setmana d’antelació al període que s’inicia.

PRIMERA COL·LEGIACIÓ

PROCEDENT D’ALTRES COL·LEGIS D’ADVOCATS

CANVI DE SITUACIÓ: DE NO EXERCENT A EXERCENT

Membre ICATER

Important: tingueu present que si feu el canvi de no exercent a exercent, a més de gestionar el canvi al Col·legi, haureu d’adreçar-vos TAMBÉ als organismes administratius corresponents per donar-vos d’alta a l’IAE, i al RETA o Mutualitats/RG Seguretat Social.

Per gestionar el canvi al Col·legi, aquesta és la documentació:

  1. Sol·licitud de certificat al CGAE

INSCRIPCIÓ DE SOCIETATS PROFESSIONALS AL REGISTRE COL·LEGIAL

Documentació i requisits

  • Tràmit: Si sou advocats i heu d’inscriure la vostra societat professional al Registre de Societats Professionals del nostre Col·legi,  consulteu-ne el Funcionament i empleneu la sol·licitud que trobareu a l’apartat de Documentació d’aquest tràmit.

 

Recordeu que les societats professionals d’advocats que tinguin el domicili social al nostre partit judicial hauran d’estar inscrites necessàriament al Registre del Col·legi, sense perjudici que també s’inscriguin al Registre Mercantil.

 

  •  Documentació: Un cop que haureu emplenat la sol·licitud que trobareu a continuació,  porteu-la a la Secretaria del Col·legi (les signatures han de ser originals) i en donarem trasllat a la Junta de Govern, que serà qui la valorarà i us respondrà al més aviat possible.

Sol·licitud d’inscripció de societat professional

Si voleu donar de baixa la societat professional, si us plau poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Col·legi, Tel. 937801366 o bé envieu-nos un correu a gestio@icater.org.

Consulta aquí la GUIA SOCIEDADES PROFESIONALES (CGAE) – Actualitzada a setembre 2022

IMPORTANT  Les baixes són efectives per la data que sol·liciteu, sempre que la petició hagi estat presentada amb una setmana d’antelació al període que s’inicia.

Si teniu dubtes, contacteu-nos a la Secretaria del Col·legi, tel. 937801366 - correu-e: gestio@icater.org