Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Col·legia’t amb nosaltres

Si ets Llicenciat/da en Dret, o Graduat/da en Dret (i has superat el Màster) i vols exercir com a advocat/da dins els partits judicials de Terrassa, Rubí o Sant Cugat del Vallès, benvingut/da al Col·legi!

 

Posem a la teva disposició molts serveis per ajudar-te a exercir la professió. Pregunta’ns o consulta el Catàleg de Serveis i veuràs el què l’ICATER t’ofereix.

 

Si, tot i ser Llicenciat/da en Dret o Graduat/da en Dret amb el màster superat, no tens previst exercir la professió dins els partits del nostre àmbit territorial, pots col·legiar-te com a NO EXERCENT pagant una quota reduïda, i aprofitar molts dels serveis col·legials que també seran al teu abast.

Els documents que apareixen a continuació detallen els preus, requisits i documentació necessària per a cada tipus de col·legiació. Si un cop que els hagueu consultat teniu algun dubte, contacteu amb Col·legiacions

Primera col·legiació

Cada opció et portarà a una carpeta de documents pdf editables en línia.

Si quan les vols obrir et surt un missatge d’Adobe Reader (i ja el tens), pots anar a la part superior dreta: “Abrir con un visor diferente”

Canvi de situació de no exercent a exercent

Inscripció de Societats Professionals al registre col·legial