Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar les empreses, les institucions i els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

 

 

  • Despacho profesional de ámbito nacional busca abogados/as colaboradores para atención de clientes en asuntos legales de distintos ámbitos. Actividad flexible en horas y dedicación. Imprescindible estar dado/a de alta en el Colegio como ejerciente y tener una experiencia mínima de 5 años.

 

Interesados/as enviar CV a anna@blegal.eu.

 

Publicació de l'anunci: 8 juliol 2020

 

  • Despatx d’advocats necessita advocat/da col·laborador expert/a en Dret Civil i processal civil per donar suport a l’àrea de litigi i negociació.

Interessats/des, envieu mail amb dades a l’adreça següent: consulta@senior-iuris.com

 

Publicació de l'anunci: 23 juny 2020

 

  • En SIGMA AIE, empresa de Servicios Informáticos para el sector universitario, queremos incorporar un/a Técnico/a Jurídico. El/la profesional seleccionado se encargará de asesorar a SIGMA en el ejercicio de su actividad, velando por el cumplimiento de la legalidad y en temas de contratación. Si crees que te puede interesar, revisa este documento que detalla qué perfil estamos buscando.  Contacto: RRHH@sigmaaie.org
Publicació de l'anunci: 4 febrer 2020

 

  • Despacho de Abogados multidisciplinar sito en Terrassa precisa PASANTE, estudiante de últimos cursos o recién graduado. Interesados enviar currículum vitae con fotografía reciente y teléfono de contacto a la dirección de correo electrónico: abogadosterrassa@gmail.com
Publicació de l'anunci: 9 gener 2020


  • Despatx de Manresa busca advocat/da amb experiència mínima de tres anys en exercici en despatx professional generalista o departament jurídic de gestoria administrativa. Es valoraran coneixements específics i experiència en Dret Laboral, Mercantil (concursal) i Administratiu. Incorporació immediata a jornada completa a despatx de Manresa.

 Interessats/des, truqueu al 938 754 620 (demaneu per Sara Blánquez)

 

Publicació de l'anunci: 13 setembre 2019


 

  • LEGALITAS busca advocats col·laboradors per resoldre consultes telefòniques. Especialitzats en Administratiu, Civil, Consum, Immobiliari, Fiscal, Assegurances, Mercantil i Laboral.  S’ofereix contracte mercantil, treballant des del vostre despatx i es facturarà per consulta atesa, establint una dedicació mínima de 4 hores diàries. Serà imprescindible estar col·legiat com a EXERCENT.

Interessats/des envieu CV al mail de contacte colaboracionjur@legalitas.es

 

Publicació de l'anunci: 9 setembre 2019

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

 

⇒Oferim:  Despatx per compartir a Sant Cugat del Vallès en oficina de 140 m2. Calefacció/aa, secretaria, sala de juntes, telèfon/internet i neteja. Porter i pàrquing per a clients. Possible col·laboració. 300€/mes

Interessats/des podeu trucar al 933948510 o bé enviar e-mail a: info@cdrabogados.com

 

Publicació de l'anunci: 3 setembre 2020

⇒Es busca: Advocat de Terrassa, especialitzat en Dret Laboral i Administratiu, busca despatx per compartir (per realitzar visites, etc) a canvi d’una col·laboració amb el despatx o assessoria.

Interessats/des podeu trucar al 659168888 (Andrés) o bé enviar e-mail a: arobles@cdlegal.es

 

Publicació de l'anunci: 30 abril 2020

⇒S’ofereix: Assessoria a Rubí, en funcionament i molt ben ubicada. Estem interessats en compartir despatx amb un/a advocat/da fiscalista i col·laborar-hi.

Interessats/des podeu trucar al 935881811 (Sílvia) o bé enviar e-mail a: contabilidad@insale.es

Publicació de l'anunci: 6 març 2020

⇒S’ofereix: Gabinete de abogados de Terrassa alquila despacho a otros compañeros, economistas, asesores… con los que puede existir posible colaboración. Despacho de 140 m de diseño y situado en edificio de oficinas moderno en el centro histórico de Terrassa, bien comunicado y con servicio de conserjería. Se compone de varias estancias: recepción, despachos privados, sala de juntas, sala polivalente, sala de espera… Disponibles todos los servicios, aire acondicionado, cableado informático, internet…

Interesados pueden remitir e-mail a: mailpergest@gmail.com, indicando el nombre y teléfono para poder contactar y explicar condiciones.

Publicació de l'anunci: gener 2020

S’ofereix: VENEM local a Rubí. Habilitat com a despatx d’advocats (actualment en funcionament). Totalment moblat i amb tots els serveis. Situació immillorable, a 50 metres dels Jutjats centrals. Preu a convenir. 

Contacteu amb Montse: Tel. 649 987 605

Publicació de l'anunci: setembre 2019