Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar les empreses, les institucions i els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

 

  • Despacho en Rubí, necesita letrado/a para asuntos, judiciales y extrajudiciales, contencioso-administrativos y fiscales, entre otros temas

Interesados/as, contactad con Manuel Miranda, telf. 93 586 13 80

 

Publicació de l'anunci: 18 de novembre 2021

 

  • Cerquem Advocat/da amb experiència mínima de 5 anys en dret mercantil, fiscal i civil. A més de gestionar la seva pròpia cartera de clients se li assignaran serveis d’aquestes branques del dret. S’ofereix: Despatx equipat amb tots els serveis i personal a disposició. Bon ambient de treball. Horari flexible.Retribució negociable. Localitat del despatx professional: Terrassa

Interessats/des, podeu posar-vos en contacte amb Núria al telf. 671306383

 

Publicació de l'anunci: 16 de novembre 2021

 

  • Busquem advocat/da especialista en Família, Penal i Civil amb experiència mínima de 10 anys per despatx a Cerdanyola, amb dedicació exclusiva i règim laboral. Busquem un/a col·legiat/da en exercici i amb autonomia en portar procediments especialment de família, penal i civil, per cobrir una baixa temporal d’un any mínim. Incorporació inmediata. Horari: 40h/setmanals, divendres tarda lliures.

 

Interessats/des, contacteu amb Esther Costa, ecosta@cronda.coop.

 

Publicació de l'anunci: 10 de novembre 2021

 

  • Busquem advocat/da de família amb experiència mínima de 5 anys en sala per incorporar-se a l’equip d’un despatx d’advocats de Terrassa: portarà divorcis, guarda i custòdia, règim de visites, execucions de sentències, modificacions de mesures, sostracció de menors, divorcis internacionals, herències, etc. Es valoraran també coneixements i experiència en Dret civil, successori (testaments, herències, reclamacions de legítima, planificació successòria), Dret penal (violència de gènere, amenaces, etc.), Dret laboral i bancari. Salari: 25.000€ b/a més incentius, negociable. Horari: de dilluns a dijous: 9:00 – 13:30 / 15:30 – 19:00  Divendres 9:00 – 15:00. Cal ser una persona resolutiva, ordenada i metòdica. Amb vocació de servei, excel·lent atenció al client i sòlids coneixements jurídics. Busquem algú compromès interessat a realitzar carrera professional amb projecció a futur podent assolir nivells de responsabilitat i direcció jurídica. Posició estable. Idiomes: Castellà, català. Anglès valorable.

 

Interessats/des, contacteu amb Iolanda Guiu, iolanda.guiu@gmail.com. TEL. 607229779

 

Publicació de l'anunci: 2 de novembre 2021

 

  • Assessoria i Consultoria BAC a Terrassa busca graduat/graduada en Dret o estudiant del Màster d’accés a l’advocacia per exercir funcions d’administratiu/administrativa jurídica i recolzament a advocats. Jornada de 40 hores setmanals de dilluns a divendres, és valorarà experiència, tot i que no és indispensable. S’ofereix incorporació inmediata.

Interessats/ interessades poden contactar al tel. 937805066 o enviar mail a joaquim@consultoriabac.com

 

Publicació de l'anunci: 7 d'octubre 2021

 

 

  • Busquem ADVOCAT/DA JUNIOR PROCESALISTA per IMAN Corporation. Requisits: Graduat/da o Llicenciat/da en Dret. Màster en Accés a l’Advocacia. Col·legiat/da com a EXERCENT. Es valoraran coneixements de dret processal, experiencia en sala i d’implementació i seguiment de programes de Compliance penal. Ubicació lloc de treball: Serveis Centrals (Departament Jurídic)- c/ Azcàrate 8-10, Terrassa (08223) Barcelona. Salari: a convenir. Incorporació: immediata.

Interessats/des, contacteu amb Maria Torres, al 676473039 – 937 809 577 (ext.132)

 

Publicació de l'anunci: 4 octubre 2021

 

 

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

 

⇒S’ofereix:  Despatx al centre de Terrassa. Situat a centre de negocis. Posibilitat de col·laboració i de compartir de despatx totalment moblat i amb tots els serveis (despatxos individuals, sala de juntes, neteja…). Posibilitat de lloguer de despatx per hores.

Interessats/des contacteu amb: nataliahm@icab.cat

 

Publicació de l'anunci: 19 maig 2021

 

⇒Oferim:  Despatx per compartir a Sant Cugat del Vallès en oficina de 140 m2. Calefacció/aa, secretaria, sala de juntes, telèfon/internet i neteja. Porter i pàrquing per a clients. Possible col·laboració. 300€/mes

Interessats/des podeu trucar al 933948510 o bé enviar e-mail a: info@cdrabogados.com

 

Publicació de l'anunci: 3 febrer 2021

 

⇒S’ofereix: Gabinete de abogados de Terrassa alquila despacho a otros compañeros, economistas, asesores… con los que puede existir posible colaboración. Despacho de 140 m de diseño y situado en edificio de oficinas moderno en el centro histórico de Terrassa, bien comunicado y con servicio de conserjería. Se compone de varias estancias: recepción, despachos privados, sala de juntas, sala polivalente, sala de espera… Disponibles todos los servicios, aire acondicionado, cableado informático, internet…

Interesados pueden remitir e-mail a: mailpergest@gmail.com, indicando el nombre y teléfono para poder contactar y explicar condiciones.

Publicació de l'anunci: gener 2020