Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar les empreses, les institucions i els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

 

  • Busquem ADVOCAT/DA JUNIOR PROCESALISTA per IMAN Corporation. Requisits: Graduat/da o Llicenciat/da en Dret. Màster en Accés a l’Advocacia. Col·legiat/da com a EXERCENT. Es valoraran coneixements de dret processal, experiencia en sala i d’implementació i seguiment de programes de Compliance penal. Ubicació lloc de treball: Serveis Centrals (Departament Jurídic)- c/ Azcàrate 8-10, Terrassa (08223) Barcelona. Salari: a convenir. Incorporació: immediata.

Interessats/des, contacteu amb Maria Torres, al 676473039 – 937 809 577 (ext.132)

 

Publicació de l'anunci: 17 setembre 2021

 

 

  • Busquem un/a advocat/da junior per a la nostra empresa. Funcions: suport al departament mercantil, revisió de contractes, acords, actes de juntes i altres gestions. Experiència: 1 any. Grau en Dret i màster d’accés a l’advocacia. Anglès (Alt). Lloc de treball: Sant Cugat del Vallès. Jornada partida: de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 15 a 18:30h, divendres de 9 a 15h. Sou orientatiu: 14000€ bruts/any. Contracte pràctiques laborals, 6 mesos renovable. Incorporació immediata.Interessats/des contacteu amb Beatriz Salilas al telèfon 93.557 23 84 o envieu correu electrònic a abogados@torralbabertolin.com
    Publicació de l'anunci: 7 maig 2021
    
    

 


 

  • Despacho de Procuradora busca Oficial Habilitado para ayuda en las tareas diarias de la profesión (asistencia a Juicios, presentación de demandas y escritos, gestiones de seguimiento de expediente en los Juzgados, recogida de notificaciones y tramitación de ellas, etc). No es necesaria experiencia. Puede ser estudiante del Master de Acceso a la Abogacía o Licenciado en Derecho.

Interesados/as contactar en el teléfono 620349672 o enviar un correo electrónico a: vgarciafredes@garciafprocurador.com

 

Publicació de l'anunci: 4 maig 2021

		

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

 

⇒S’ofereix:  Despatx al centre de Terrassa. Situat a centre de negocis. Posibilitat de col·laboració i de compartir de despatx totalment moblat i amb tots els serveis (despatxos individuals, sala de juntes, neteja…). Posibilitat de lloguer de despatx per hores.

Interessats/des contacteu amb: nataliahm@icab.cat

 

Publicació de l'anunci: 19 maig 2021

⇒S’ofereix: VENEM local a Rubí. Habilitat com a despatx d’advocats (actualment en funcionament). Totalment moblat i amb tots els serveis. Situació immillorable, a 50 metres dels Jutjats centrals. Preu a convenir.

Contacteu amb Montse: Tel. 649 987 605

Publicació de l'anunci: abril 2021

⇒Oferim:  Despatx per compartir a Sant Cugat del Vallès en oficina de 140 m2. Calefacció/aa, secretaria, sala de juntes, telèfon/internet i neteja. Porter i pàrquing per a clients. Possible col·laboració. 300€/mes

Interessats/des podeu trucar al 933948510 o bé enviar e-mail a: info@cdrabogados.com

 

Publicació de l'anunci: 3 febrer 2021

 

⇒S’ofereix: Assessoria a Rubí, en funcionament i molt ben ubicada. Estem interessats en compartir despatx amb un/a advocat/da fiscalista i col·laborar-hi.

Interessats/des podeu trucar al 935881811 (Sílvia) o bé enviar e-mail a: contabilidad@insale.es

Publicació de l'anunci: 6 març 2020

⇒S’ofereix: Gabinete de abogados de Terrassa alquila despacho a otros compañeros, economistas, asesores… con los que puede existir posible colaboración. Despacho de 140 m de diseño y situado en edificio de oficinas moderno en el centro histórico de Terrassa, bien comunicado y con servicio de conserjería. Se compone de varias estancias: recepción, despachos privados, sala de juntas, sala polivalente, sala de espera… Disponibles todos los servicios, aire acondicionado, cableado informático, internet…

Interesados pueden remitir e-mail a: mailpergest@gmail.com, indicando el nombre y teléfono para poder contactar y explicar condiciones.

Publicació de l'anunci: gener 2020