Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa
Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar les empreses, les institucions i els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

  • Despatx de Terrassa busca advocat o advocada per incorporar a plantilla a jornada completa

Interessaria que tingui experiència en reclamació d’accidents de trànsit, que parli català i castellà i que tingui vehicle propi. Remuneració en funció de l’experiència del candidat/a.

Si sou advocats exercents però no teniu experiència, igualment podeu fer arribar el curriculum al mail de contacte: jfigueras@accigest.com

Publicació de l'anunci: 14 juny 2018

_

 

  • Assessoria Integral del Bages, INTASS, situada a Manresa, busca advocat/da amb experiència mínima de 5 anys en exercici en despatx professional generalista o departament jurídic de Gestoria Administrativa. Incorporació immediata!

Es valoraran coneixements específics i experiència en Dfret Laboral, Mercantil (Concursal) i Administratiu.  

INTERESSATS/DES, contacteu amb el telf. 93 875 46 20 (Sara)

Publicació de l'anunci: 13 juny 2018

_

  • Convocatòria Tècnic/a Jurídic/a per a l’Institut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP) situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, 587 de Barcelona. Presentació de candidatures fins el 26 de juny a les 14 h a sel100@idiapjgol.info. Inici feina: setembre 2018

Es necessita un tècnic/a jurídic/a en serveis d’assessoria legal i gestió de recursos homans, revisió i preparació de les compres, així com l’elaboració i revisió dels diferents convenis i contractes de diferents àrees (projectes de recerca, convenis de prestació de serveis de recerca, de col·laboració en recerca, fonamentalment, però no exclusivament) en els que l’IDIAPJGol està implicat.

Per obtenir més informació sobre els requisits, el lloc de treball i el mateix IDIAP JGol, podeu consultar aquest document (convoc. tècnic/a jurídic/a)

INTERESSATS/DES, remeteu si us plau currículum al mail sel100@idiapjgol.info (fine 26 juny, 14h).

Publicació de l'anunci: 13 de juny 2018

_

_

 

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

⇒S’ofereix:  Oficina privada dins Bufet d’advocats situat a Terrassa, amb més de 25 anys d’experiència. Despatx molt cèntric, amb tots els serveis (consergeria, recepció, sala d’espera, sala de visites, office…).

Contacteu amb: sealquilaoficinaterrassa@gmail.com

Publicació de l'anunci: novembre 2017

⇒Oferim:  Despatx d’advocats molt cèntric, en funcionament des de fa més de 25 anys, amb tots els serveis (Secretària recepció, telèfon fix, fax, impressora, arxiu, sala de reunions i wifi): oferim oficina privada (21m2) per a advocat. Preu: 400€/mensuals. Màxima confidencialitat.

Contacteu amb: Tel. 647 88 36 53 (secretaria@despachojuridico.cat)

Publicació de l'anunci: setembre 2017