Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar les empreses, les institucions i els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

 

  • Despatx de Manresa busca advocat/da amb experiència mínima de tres anys en exercici en despatx professional generalista o departament jurídic de gestoria administrativa. Es valoraran coneixements específics i experiència en Dret Laboral, Mercantil (concursal) i Administratiu. Incorporació immediata a jornada completa a despatx de Manresa.

 Interessats/des, truqueu al 938 754 620 (demaneu per Sara Blánquez)

 

Publicació de l'anunci: 13 setembre 2019


  • A Terrassa, busquem advocat/da amb experiència mínima de tres anys per treballar a jornada completa. Horari de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h i els divendres, de 8 a 15 h. Tasques: portar procediments civils, matrimonials i tot tipus de contractes, en especial contractes de compravenda i contractes de lloguer.

 Interessats/des, envieu mail a central@solsona.com

 

Publicació de l'anunci: 6 setembre 2019

 

  • LEGALITAS busca advocats col·laboradors per resoldre consultes telefòniques. Especialitzats en Administratiu, Civil, Consum, Immobiliari, Fiscal, Assegurances, Mercantil i Laboral.  S’ofereix contracte mercantil, treballant des del vostre despatx i es facturarà per consulta atesa, establint una dedicació mínima de 4 hores diàries. Serà imprescindible estar col·legiat com a EXERCENT.

Interessats/des envieu CV al mail de contacte colaboracionjur@legalitas.es

 

Publicació de l'anunci: 9 setembre 2019

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

 

S’ofereix: VENEM local a Rubí. Habilitat com a despatx d’advocats (actualment en funcionament). Totalment moblat i amb tots els serveis. Situació immillorable, a 50 metres dels Jutjats centrals. Preu a convenir. 

Contacteu amb Montse: Tel. 649 987 605

Publicació de l'anunci: setembre 2019

⇒S’ofereix: Despatx d’advocats molt cèntric,  amb tots els serveis ( recepció, telèfon fix, fax, impressora, arxiu i wifi): oferim despatx individual per a advocat/da i la possibilitat de col·laboració en un despatx consolidat.

Contacteu amb: Tel. 93 595 55 77 info@ambdret.com

Publicació de l'anunci: juny 2019