Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar les empreses, les institucions i els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

 

  • Col·lectiu Ronda, SCCL – Busquem advocat/da administrativista per al despatx de Barcelona. Perfil: Advocat/da exercent de dret administratiu. Plena autonomia per portar assumptes en matèria de procediment administratiu davant l’Administració i procès contenciós administratiu als Jutjats de tot tipus, responsabilitat patrimonial, funció pública, contractació administrativa, urbanisme, expropiació forçosa, llicències, béns i serveis públics, bàsicament en defensa dels interessos dels administrats/des. Experiència mínima de 10 anys. Es valorarà: capacitat de gestió de gran volum d’expedients.Treball en equip. Condicions laborals: Incorporació: Immediata. Jornada: completa. 40 h setmanals, de dilluns a divendres. Retribució: segons vàlua.

Interessats/des, podeu contactar amb Mariona Torra al mail mtorra@cronda.coop indicant a l’assumpte ‘Procés selecció advocat/da administrativista’

 

Publicació de l'anunci: 29 març 2021

 

  • Assessoria d’empreses de Terrassa cerca col·laboració amb lletrat/da per temes civils. Imprescindible 5 anys d’experiència professional.

 

Interessats/des contactar en el telèfon 692 19 79 88

 

Publicació de l'anunci: 18 març 2021

 

  • Important empresa de Terrassa d’assessorament d’empreses cerca un/a professional per desenvolupar la tasca d’assessor/a jurídic internacional i suport directe a les empreses. La seva missió serà: assessoria jurídica internacional, amb atenció de temes de naturalesa mercantil, duanera i fiscal del comerç internacional. Documentació dels productes i mercaderies, financial advisory: assessorament, planificació i gestió fiscal i tributària general, contractació i assessorament legal en operacions internacionals. Assessroament jurídic en els àmbits de novetat que s`estableixin com oportunitat d`assessorar a les empreses per adaptar-se als requeriments legals. Contribuir en unió amb l`equip professional al desenvolupament i execució de les activitats informatives i divulgatives tals com sessions informatives i jornades especialitzades.

 

    • Requisits: Llicenciatura o Grau en Dret. Formació específica en Comerç Internacional. Disposar d`experiència en l`àmbit jurídic internacional (Fiscal, Duaner i Mercantil. Orientació a les necessitats del client (habilitats comecials i relacionals).Habituat a treballar en equip i a treballar per obejctius. Capacitat analítica, organitzativa i rigor professional.

 

Interessats/des, podeu contactar amb Roger Bigorra al 93 733 85 50 o bé al mail  roger@boxes-expres.com.

 

Publicació de l'anunci: 18 març 2021

 

  • Col·lectiu Ronda, SCCL – Necessitem cobrir una plaça al nostre despatx de Rubi per assumir temes amb autonomia en matèria civil, família i penal.Oferim contracte laboral i demanem exclusivitat. Experiència mínima de 5 anys d’exercici en les matèries específiques. Es valorarà residència a Rubí o proximitats, experiència, habilitats…

Interessats/des, podeu contactar al mail ecosta@cronda.coop 

 

Publicació de l'anunci: 18 febrer 2021


		

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

 

⇒S’ofereix: VENEM local a Rubí. Habilitat com a despatx d’advocats (actualment en funcionament). Totalment moblat i amb tots els serveis. Situació immillorable, a 50 metres dels Jutjats centrals. Preu a convenir.

Contacteu amb Montse: Tel. 649 987 605

Publicació de l'anunci: setembre 2019

⇒Oferim:  Despatx per compartir a Sant Cugat del Vallès en oficina de 140 m2. Calefacció/aa, secretaria, sala de juntes, telèfon/internet i neteja. Porter i pàrquing per a clients. Possible col·laboració. 300€/mes

Interessats/des podeu trucar al 933948510 o bé enviar e-mail a: info@cdrabogados.com

 

Publicació de l'anunci: 3 febrer 2021

 

⇒S’ofereix: Assessoria a Rubí, en funcionament i molt ben ubicada. Estem interessats en compartir despatx amb un/a advocat/da fiscalista i col·laborar-hi.

Interessats/des podeu trucar al 935881811 (Sílvia) o bé enviar e-mail a: contabilidad@insale.es

Publicació de l'anunci: 6 març 2020

⇒S’ofereix: Gabinete de abogados de Terrassa alquila despacho a otros compañeros, economistas, asesores… con los que puede existir posible colaboración. Despacho de 140 m de diseño y situado en edificio de oficinas moderno en el centro histórico de Terrassa, bien comunicado y con servicio de conserjería. Se compone de varias estancias: recepción, despachos privados, sala de juntas, sala polivalente, sala de espera… Disponibles todos los servicios, aire acondicionado, cableado informático, internet…

Interesados pueden remitir e-mail a: mailpergest@gmail.com, indicando el nombre y teléfono para poder contactar y explicar condiciones.

Publicació de l'anunci: gener 2020