Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Biblioteca

La Biblioteca del Col·legi és un servei adreçat en exclusiva a tots els col·legiats i alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica i el seu objectiu principal és ajudar a documentar els casos amb què es troben els col·legiats en el dia a dia de la seva tasca com a juristes. El fons de la Biblioteca de l’Icater disposa de més de 9000 exemplars de monografies, a més de revistes i nombroses bases de dades que estan a la vostra disposició per trobar eines i arguments per resoldre els procediments en què participeu. Aprofiteu els recursos i els serveis que la Biblioteca posa al vostre abast!

 

Accediu des d’aquí al PORTAL DE LA BIBLIOTECA (hi trobareu el Catàleg, recursos temàtics, dossiers per temes, sentències, formularis…)

Altres serveis que us ofereix la Biblioteca ICATER

Consulta del Catàleg en línia

Consulta de Bases de dades (en línia i a la Biblioteca)

 • En línia (cliqueu AQUÍ per accedir-hi):
  • Dataley, de Wolter Kluwers (La Ley)
  • Tirantonline, la base de dades de Tirant lo Blanch
  • Vlex – Cicac (accés gratuït a 1/3 de la base de dades d’Vlex, accés només col·legiats)
 • Als ordinadors de la Biblioteca (podeu enviar-vos per mail el resultat, sense cap cost!):
 1. La Ley Digital
 2. La Ley Digital – Procesal Civil
 3. La Ley Digital – Codi Civil i Penal comentats
 4. El Derecho/Francis Lefebvre – Base de dades General
 5. El Derecho/Francis Lefebvre – Família
 6. El Derecho/Francis Lefebvre – Arrendaments i Propietat Horitzontal
 7. El Derecho/Francis Lefebvre – Fiscal
 8. El Derecho/Francis Lefebvre – Laboral
 9. El Derecho/Francis Lefebvre – Circulació i Assegurances

Servei de referència i informació bibliogràfica - Per on començo?

Un cas complicat? Pregunta’ns i t’ajudarem a a trobar un punt de partida documental, les eines i els recursos que posem al teu abast perquè tu mateix documentis el cas. Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis.

Servei de préstec - pots endur-te el llibre un cap de setmana, tres dies, una setmana...

Has d’aprofundir més en l’estudi de la documentació? Emporta’t els llibres, les revistes o els CDs a casa o al despatx. Més informació sobre el Servei de Préstec al Catàleg de Serveis.

Servei d'Obtenció de Documents - Comprem els llibres que necessiteu amb descompte i amb factura al vostre nom

A través dels distribuïdors i llibreters que ens venen i ens porten els llibres a la Biblioteca, comprem els llibres que vosaltres demaneu amb el mateix descompte que ens fan a nosaltres.

Trobareu més informació al Catàleg de Serveis sobre aquest servei però si vols ja pots emplenar el formulari següent i enviar-nos-el per mail a documentacio@icater.org perquè anem fent la comanda del/s llibre/s que t’interessa adquirir

 

Sol·licitud de compra de llibre/s a través del Servei d’Obtenció de Documents

Promocions de llibres

Periòdicament, els editors ens ofereixen fer edicions especials de llibres que des del Col·legi es consideren interessants, a un preu reduït perquè es fan tirades grans. Comprem un nombre determinat d’exemplars i els oferim als col·legiats a molt bon preu. Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis. Promocions vigents actualment(si aquest link de promocions no està actiu, és que no hi ha promocions vigents)

Servei de Documentació - Expliqueu-nos el cas i us proporcionem formularis, jurisprudència i doctrina per resoldre'l

Aquest és un dels serveis “estrella” de la nostra Biblioteca. Us ajudem a resoldre el cas… sempre que sigui possible!  Consulteu temps d’entrega i tarifes, us sorprendrà tot el que podeu obtenir de la Biblioteca a un preu gairebè simbòlic.

 

Trobaràs més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis però si vols pots emplenar JA i enviar-nos el formulari següent emplenat a biblioteca@icater.org o documentacio@icater.org perquè comencem a buscar la documentació que t’interessa per resoldre el teu cas:

Sol·licitud Servei Documentació Biblioteca (atents, tarifes diferents en funció d’urgència i complexitat de la recerca sol·licitada)

Servei de Consulta i Tramitació als Registres - Informació i gestions als Registres Civils, de la Propietat, Mercantils...

Us ajudem a aconseguir la informació mercantil del Registre Mercantil, les notes simples, les de titularitats de béns (als Registres de la Propietat i als Índexs Centrals del Registre de la Propietat) o els certificats dels Registres Civils d’arreu d’Espanya en el termini més ajustat.

Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis però si voleu podeu emplenar ja el formulari següent i enviar-nos-el a documentacio@icater.org les dades del què vols sol·licitar (quantes més dades ens donis, més precisa serà la recerca… i els resultats!):

Sol·licitud de Consulta i Tramitació als Registres

Servei de Difusió Selectiva de la Informació (DSI) - Tria entre 14 perfils!

Si us interessa estar al dia d’una branca del Dret determinada, aquest és el vostre servei!

Si us hi subscriviu (és gratuït per als col·legiats ICATER), trimestralment rebreu un correu amb les novetats bibliogràfiques, principals disposicions i sentències més rellevants i actuals de l’àmbit d’especialització que hagueu triat, en base als perfils que hagueu selecccionat per rebre (atenció que alguns perfils són de periodicitat irregular, perquè no es produeixen tantes novetats, podeu revisar-ho al formulari).

Si hi esteu interessats, empleneu el formulari següent triant els perfils (=àmbit d’especialització que us interessa) i envieu-nos-el a biblioteca@icater.org.

Sol·licitud de Subscripció al DSI de la Biblioteca ICATER

NECESSITES AJUDA? - Contacta amb nosaltres!

No ho trobes? No saps si ho tindrem? Contacta amb nosaltres, som aquí per ajudar-te! La Biblioteca és oberta de 9 a 18h de dilluns a dijous, i els divendres de 9 a 15h (Tel. 937801377)

Mònica Giménezbiblioteca@icater.org

Sandra Núñezdocumentacio@icater.org