Ja tenim a la vostra disposició el logotip per a professionals de l’ICATER. El voleu demanar? Seguiu aquestes instruccions!

15/03/2018

 

Ja tenim a la vostra disposició el logotip professional que podeu utilitzar els membres de l’ICATER en les vostres comunicacions professional, i que us identifica com a professionals integrants del Col·legi d’Advocats de Terrassa. Ser membres de l’ICATER suposa un valor afegit, i la utilització del logo que us acredita com a col·legiat/da en les vostres comunicacions us aportarà prestigi professional i també serà una garantia de seguretat per als vostres clients.

 

Dels tres logotips que us vam presentar com a opcions al febrer, a través de la Circular 06/18, el més votat – i amb força diferència – va ser la PROPOSTA 1, que a partir d’avui posem a la vostra disposició (en versió masculina i en versió femenina) per si el voleu sol·licitar i utilitzar als vostres correus electrònics, documentació del despatx, etc.

 

Així doncs, si voleu que us enviem el logotip professional, si us plau, empleneu i envieu-nos signada electrònicament a la bústia secretaria@icater.org AQUESTA SOL·LICITUD que també  trobareu a la secció de la web Serveis als Col·legiats/Catàleg de Serveis/Acreditacions, per si preferiu imprimir-la, emplenar-la i signar-la a mà i portar-la a la Secretaria del Col·legi.