E-Justícia… us triga molt en el moment del lliurament o teniu altres problemes? Atenció que potser us falta afegir aquestes excepcions NOVES a JAVA…

14/03/2017

 

Aquí teniu el link a la GUIA PRÀCTICA ICATER  6 per Afegir Excepcions de JAVA per utilitzar E-Justícia i altres portals de la Generalitat (Conciliciacions, etc).

Com que la Guia la vam publicar el gener del 2016, no inclou totes les excepcions que s’han anat afegint al llarg d’aquest any.

 

Així que a continuació us llistem les darreres excepcions que no surten a la guia, i que també heu d’afegir SEGUINT EL PROCEDIMENT QUE US INDIQUEM A LA GUIA, perquè tot us funcioni correctament – per exemple, perquè el moment del Lliurament de la demanda o escrit a E-Justícia no s’eternitzi–  són les següents (a més de les que ja apareixen a la Guia):

 

 

Tingueu present que abans dels últims canvis del febrer 2017, el navegador que donava menys problemes era el FireFox, ARA ens sembla que dóna menys incidències entrar amb el GoogleChrome o l’Explorer.

Si tot i així no aconseguiu entrar-hi, contacteu si us plau amb el 902 006 428 (Centre d’Atenció a l’Usuari del Departament de Justícia)