Demà 15 de juny desapareix Internet Explorer. Com podeu seguir utilitzant SIGA i Lexnet SENSE Internet Explorer? I Lexnet? Afecta a E-Justícia? (NO). I als carnets? (tampoc).

14/06/2022

Des de demà dimecres, 15 de juny l’Internet Explorer 11 deixarà de ser compatible amb les versions més esteses de Windows 10. Davant la possibilitat que això afecti a algunes aplicacions a les que normalment s’accedeix a través d’aquest navegadors, es recomana utilitzar altres navegadors.

Els usuaris del Sistema Integral de Gestión de la Abogacía (SIGA), haureu d’utilitzar el navegador EDGE configurat en modo compatibilitat Internet Explorer. Aquí podeu consultar com configurar-lo.

Com potser recordareu els col·legiats i col·legiades podeu utilitzar SIGA per fer diverses gestions a la vostra fitxa col·legial, com gestionar les dades personals, bancàries, de factures, gestions del Torn d’Ofici, etc. No ho recordàveu?

Podeu consultar CLICANT AQUÍ la GUIA PRÀCTICA ICATER núm. 15 -SIGA (Accés dels col·legiats als Mòduls de Cens, Torn d’Ofici , Facturació i Comunicació) .

La resta de serveis del Portal de la Abogacía (Pases a prisión, BuroSMS, etc.)  i els certificats ACA no es veuran afectats per aquest canvi en els navegadors i es podran seguir utilitzant en els navegadors més habituals.

Por la seva part, la Dirección General de Transformación Digital del Ministerio de Justicia ha revisat totes les aplicacions que podien veure’s afectades, realitzant els ajustos necessaris. A més, s’ha verificat que diferents solucions (Acceda-Justicia, LexNET, Sede Judicial Electrónica…) són compatibles amb la resta de navegadors més utilitzats. No cal fer res.

Des del Ministerio també recorden que, per garantir una completa compatibilitat amb les operacions de signatura electrònica, és necessario tenir instal·lada la versió 1.7.2 o superior del software AUTOFIRMA. Consulteu aquí el manual per a la seva instal·lació.