Convenis signats pel nostre Col·legi amb Agències tributàries d’arreu de l’estat, els coneixes?

05/04/2024

Us informem que recentment hem signat des de l’ICATER convenis amb Agències de l’administració tributària de diverses comunitats autònomes d’arreu de l’estat.

Els darrers convenis signats han estat els de l’Agencia Tributaria de  Andalucía (ATA) i l’Agencia Tributaria de Galicia.

La signatura d’aquests convenis possibilita que tots els advocats i advocades exercents ICATER que ho demaneu, pugueu presentar telemàticament tràmits i gestions amb les diverses agències tributàries, tant per temes propis com de tercers.

Per conèixer amb detall quines són les Agències amb les quals tenim signat conveni i saber com us heu d’afegir a cadascun d’ells, consulteu el Catàleg de Serveis a la web col·legial, concretament l’apartat Convenis amb empreses i administracions públiques.

Amb l’objectiu de donar servei als i a les integrants de l’ICATER estem mantenint converses amb més Administracions per agilitzar la signatura d’altres convenis similars que anirem afegint al mateix apartat de la web, és per això que  suggerim que consulteu la web periòdicament per anar veient les novetats.