XXIII Jornadas de los Servicios de Orientación y Asistencia Jurídica Penitenciaria. 4 i 5 de novembre, a Lugo.

22/10/2021

Els propers 4 i 5 de novembre tindran lloc a Lugo les XXIII Jornadas de los Servicios de Orientación y Asistencia Jurídica Penitenciaria organitzades per la Subcomisión de Derecho Penitenciario del CGAE.

En aquestes jornades s’abordaran diversos temes específics d’aquesta àrea temàtica, com  el protocol d’ingrés directe als CIS, la situació de persones amb discapacitat dins la presó, la formulació de plantejaments i aspectes que poden ajudar a l’efectivitat de la defensa i la guia de privació de llibertat.

També tindrà lloc una ponencia-taller sobre l’accés al Tribunal Europeu de Drets Humans i s’analitzarà, per part del Secretario General de Instituciones Penitenciarias, un altre tema de gran actualitat como es la situació a dia d’avui de i les perspectives de la política penitenciaria i, per últim, s’abordarà la qüestió sobre el traspàs i assumpció, per les Comunitats Autònomes, de les competències sanitàries en matèria penitenciària.

Podeu consultar AQUÍ el PROGRAMA DE LES JORNADES

INSCRIPCIONS AQUÍ

Nota: en relació amb l’allotjament, aquí trobareu les tarifes especials que han aconseguit per a les Jornades als hotels de la zona.