XIX Jornades de Dret de Família de Barcelona SCAF (2022). Dijous 1 de desembre i divendres 2 de desembre, a Barcelona, World Trade Center

24/11/2022

La Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) organitza, cada any i a diferents indrets del país, diferents jornades especialitzades en temes de Dret de Família, ha elaborat un cercador de jurisprudència especialitzada en dret de família al servei dels seus socis i organitza els dies 1 i 2 de desembre de 2022 aquestes XIX Jornades de Dret de Família de Barcelona amb el títol “No repetim, profunditzem”.

Durant aquestes Jornades, es comentarà, dijous a la tarda, la darrera jurisprudència processal del TS en Dret de Família i es dissertarà sobre les parelles estables a Catalunya i les Illes Balears.

Divendres al matí, es conversarà sobre la concreció de l’interès del menor i les seves derivades i es tractarà sobre els criteris de la fiscalia en Dret de Familia (circulars, instruccions, etc.). Dinar opcional al mateix World Trade Center.

Divendres a la tarda, es veuran es novetats en el Reglament 2019/1111, de 25 de juny de 2019, en matèria de sostracció internacional de menors i parlarem de com afectaran les Lleis d’eficiència organitzativa, processal i digital en el Dret de Família.

INFORMACIÓ, PROGRAMA I INSCRIPCIONS, CLIQUEU AQUÍ