XIII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, organitzada pel Consell de l’Advocacia Catalana, aquest any, a l’ICATER. Divendres, 11 novembre de 2022, de 9 a 14 h. Apunta’t ara! (també #EnLínia)

31/10/2022

Ja són obertes les inscripcions a la XIII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia: “El català a la justícia: què més podem fer? que es celebrarà el proper divendres 11 de novembre a la sala d’actes del nostre Col·legi.

La jornada és gratuïta i l’assistència pot ser tant presencial com en línia.

L’horari previst és de 9 a 14 h.

La jornada abordarà, de la mà del doctor en dret Sr. Damià del Clot, el lawfare que pateix la llengua catalana a l’Administració de justícia; donarà a conèixer els resultats de l’Enquesta sobre l’ús del català a l’àmbit de l’advocacia que ha elaborat recentment Plataforma per la Llengua, i proposarà un debat entre exconsellers i exconselleres de Justícia de la Generalitat de Catalunya sobre què més es pot fer per impulsar l’ús del català a la justícia.

Per motius d’aforament, cal confirmar l’assistència mitjançant el formulari següent:

Formulari d’inscripció

La jornada l’organitza el Consell de l’Advocacia Catalana i es realitza amb el suport del Departament de Cultura i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Consulteu AQUÍ el PROGRAMA complet de la Jornada