XIIè Cicle de Cinema, Arts Escèniques i Drets Humans de l’ICATER: 25 d’abril, 9 i 23 de maig, participa-hi! Obert a col·legiats/des i ciutadania, assistència lliure i gratuïta

18/04/2024

La Comissió de Defensa dels Drets Humans del Col·legi organitza un any més el XIIè CICLE DE CINEMA I DRETS HUMANS, amb l’objectiu de reflexionar, debatre i sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes sobre les vulneracions de drets a la nostra societat.

Les sessions del #XIICicleCinemaDDHH són gratuïtes i l’assistència és oberta als companys i companyes de l’ICATER i també a la ciutadania  de Terrassa, Rubí i Sant Cugat. El cicle s’organitza amb el patrocini d’AlterMútua.

A continuació trobareu el programa d’aquest any 2024, que inaugurem el proper dijous 25 d’abril a les 18 h a la Sala d’actes del Col·legi (C/Gabriel Querol, 21-23 de Terrassa) i que continuarà amb dues sessions més que es faran també a la Sala d’actes del nostre Col·legi els dijous 9 de maig i 23 de maig. Ens agradarà molt comptar amb la vostra assistència i participació!

PROGRAMA DEL XIIè CICLE DE CINEMA I DDHH ICATER 2024. Inscriu-t’hi, és gratuït!

Dijous 25 d’abril, 18 h. Sala d’actes ICATER. Inauguració

‘OBJECTOR’. Documental. 70 minuts. Directora, Molly Stuart.Atalya, una jove israeliana obligada a convertir-se en soldat en el conflicte israelià-palestí. Debat posterior amb la participació de Pere Vidal, activista per la Pau i antic cooperant a Palestina i amb la col·laboració del grup ‘Aturem les Guerres’.

Dijous 9 de maig, 18 h. Sala d’actes ICATER. Coeducació per a la igualtat

Documentals ‘El sueño imposible’ (10 minuts) sobre la coeducació, i ‘Ahora o nunca’(6 minuts), sobre la violència de gènere i el seu abast. Debat-fòrum posterior amb la participació de Rosa M. San Gabriel Alcolea, Magistrada del Jutjat de Menors núm. 3 de Barcelona i amb la col·laboració del Grup de Coeducació del Casal de la Dona de Terrassa.

Dijous 23 de maig, 18 h. Sala d’actes ICATER.

‘Comprar, tirar y comprar: la historia secreta de la obsolescencia programada’. Documental. Directora, Cosima Dannoritze (75 minuts). L’obsolescència programada i el consegüent foment de noves i innecessàries compres que perjudiquen l’economia i el planeta. Fòrum posterior amb la participació del Magistrat del Jutjat Mercantil núm. 10 de Barcelona, Ignacio Fernández de Senespleda.

INSCRIVIU-VOS ARA A TOTES O A ALGUNA DE LES SESSIONS, CLIQUEU EN AQUEST ENLLAÇ