Xerrada-col·loqui ‘La ciberviolència contra les Dones’, dimarts 29 de novembre a les 17 h a la Sala d’Actes del Col·legi. Amb motiu del #25N, Dia de l’Erradicació de la Violència contra les Dones.

23/11/2022

Aquest divendres, 25 de novembre, es commemora el Dia de l’Erradicació de la Violència contra les Dones.

Des del Col·legi i des de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista, ens afegim a aquesta commemoració i us convidem a participar en la xerrada-col·loqui que hem organitzat amb el títol ‘La ciberviolència contra les Dones’, a càrrec de l’advocada Rosa Cuadra. Aquesta xerrada-col·loqui tindrà lloc dimarts 29 de novembre a la Sala d’actes del Col·legi a les 17 h i l’assistència és gratuïta, oberta a tots els públics. Inscriviu-vos-hi ara!

INSCRIU-TE AQUÍ A LA XERRADA DEL 29 DE NOVEMBRE A LES 17 h A L’ICATER ‘La ciberviolència contra les dones’

Durant la xerrada, es comentaran els resultats de l’enquesta sobre assistències a Guàrdies VIMA que hem fet arribar als nostres col·legiats i col·legiades que fan guàrdies d’assistència a Víctimes i també inclòs en la Comunicació ICATER 31/2022 , per la qual cosa recomanem que els i les que hi participeu, veniu a la xerrada.

Si sou membres del TOAD ICATER i feu Guàrdies d’assistència VIMA, PODEU CONTESTAR AQUÍ L’ENQUESTA (són només 2 preguntes)