Web ICATER: ja podeu emplenar i signar amb el vostre certificat ACA tots els formularis en línia amb Adobe Acrobat Reader DC

10/10/2017

 

A partir d’octubre de 2017 tots els formularis que trobareu a la web del Col·legi es poden emplenar en línia, sense necessitat d’imprimir-los, emplenar-los a mà i després escanejar-los per enviar-los, i també –i això és molt important- ES PODEN SIGNAR ELECTRÒNICAMENT, amb el certificat digital que teniu els col·legiats al Carnet ACA, aconseguint d’aquesta manera una signatura vàlida i reconeguda per totes les instàncies (Jutjats, Procuradors, Administració en general, i per suposat, l’ICATER).

Els formularis que trobareu a la web icater.org els hem elaborat utilitzant l’Adobe Acrobat Creator i els podeu emplenar si teniu instal·lat el programa ACROBAT READER DC, que és gratuït i és molt fàcil d’instal·lar.

Per si no el teniu instal·lat, hem elaborat la Guia Pràctica ICATER núm. 11 en la qual us donem les indicacions per fer-ho i per començar a treballar immediatament. Trigareu molt poc i us serà molt útil per moltes més tràmits electrònics, inclosos els que podeu fer en webs de l’Administració (Justícia, tràmits tributaris i d’altres).

A la Guia Pràctica Icater núm. 11 us expliquem primer com fer la signatura electrònica amb ACROBAT READER DC utilitzant el vostre carnet ACA i en les pàgines finals trobareu les indicacions per si heu d’instal·lar i configurar el programa al vostre ordinador.

Veureu que un cop instal·lat el programa (només s’ha de fer un cop) en el moment d’obrir un formulari, us trobareu una sèrie de quadres vermells que podreu emplenar directament. És molt fàcil, però si necessiteu ajuda, consulteu la Guia o bé contacteu amb el Col·legi. Som aquí per ajudar-vos.