WbinCICAC-TECH: Protecció de dades per a despatxos professionals. En línia, dijous 29 d’abril a partir de les 18 h.  Inscriu-t’hi ara!

26/04/2021

 

La Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un sisè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol ‘PROTECCIÓ DE DADES PER A DESPATXOS PROFESSIONALS’ que tindrà lloc dijous 29 d’abril de les 18 fins a les 19.30 h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

 

En aquest WbinCICAC  es repassaran les línees bàsiques que es van tractar durant el ‘Curs sobre Protecció de dades’ que vàrem organitzar el passat mes de març.

 

La presentació de la conferència anirà a càrrec d’Encara Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’ICA Reus, i de Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia del CICAC i degà de l‘ICAVOR.

 

La moderació de la ponència anirà a càrrec de Jaime Lapaz, diputat de Junta de l’ICASBD i membre de la Comissió de Tecnologies al Consell de l’Advocacia del CICAC.

 

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

 

  • Júlia Bacaria. Advocada de l’ICAB i CEO d’un despatx especialitzat en Legaldata

 

  • Eduard Blasi. Advocat especialitzat en dret digital i Professor de cursos de postgrau sobre Protecció de Dades a la UOC

 

 

INSCRIU-TE ARA GRATUÏTAMENT CLICANT AQUÍ