WbinCICAC 4 octubre, gratuït i en línia: L’accés dels advocats i advocades als centres penitenciaris per visitar a persones internes. L’impacte de la digitalització. La classificació inicial en medi obert (CIMO). Apunta’t ara!

29/09/2023

Ens plau informar-vos que s’ha organitzat un nou WbinCICAC que porta per títol: “L’accés dels advocats i advocades als centres penitenciaris per visitar a persones internes. L’impacte de la digitalització. La classificació inicial en medi obert (CIMO)”, el qual se celebrarà el dimecres, 04 d’octubre de 2023 a les 15:30 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

La Secretaria de  Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia i el Consell de l’Advocacia Catalana, conscients de l’impacte de la digitalització en el procediment judicial, de forma són moltes les actuacions i diligències d’investigació que es conserven en format digital i amb la finalitat de facilitar el dret de defensa de les persones internes en centres penitenciaris, han  treballat  per fer efectiva la possibilitat que els advocats i advocades puguin visitar als seus clients interns en centres penitenciaris, accedint als locutoris amb l’ordinador portàtil professional.

En el marc del webinar s’explicaran la data i els detalls de la posada en funcionament d’aquest accés. Per altra part, també s’informarà del programa de classificació inicial en medi obert (CIMO),amb la finalitat de facilitar que les persones que en poden tenir dret puguin entrar en aquest programa.

La presentació i benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus  i del Sr. Amand Calderó, secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima.

Modera, l’Excma. Sra. Eulàlia Barros, presidenta de la comissió de Penitenciari d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i la clausura anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Estela Martín, vicepresidenta de la comissió de Penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona

  1. Sr. Carlos España Morquecho, coordinador de seguretat interior de l’ARIP
  2. Sra. Rosa Maria Martínez Casado, cap de Servei de Medi Obert
  3. Sr. Carles Martínez Miron, president de la comissió de Dret Penitenciari de l’ICA Barcelona

Un cop finalitzades les intervencions, hi haurà torn de preguntes.

Us facilitem els enllaços per a realitzar les inscripcions:

WEB: https://www.cicac.cat/2023/09/wbincicac-lacces-dels-advocats-i-advocades-als-centres-penitenciaris-per-visitar-a-persones-internes-limpacte-de-la-digitalitzacio-la-classificacio-inicial-en-medi-obert-cimo/

Inscripcions gratuïtes:  https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_HBzvoE3RS_iQy8GieF_47A#/registration