Vols participar en els debats sobre Dret de l’Habitatge de l’#ÀgoraDeDrets? Vine el 2 d’abril a les 16.30h i t’expliquem què és i com fer-ho!

29/03/2019

 

El Síndic de Greuges de Catalunya i l’Institut de Drets Humans de Catalunya ha creat l’Estructura de Drets Humans per tal de poder fer, per a tot el territori de Catalunya una radiografia del estat dels Drets Humans  al nostre país i convertir-ho en mesures i propostes de reforma legislativa adreçades al Parlament de Catalunya i a l’Executiu català.

 

Per aquest motiu, s’ha encomanat als Col·legis d’Advocats de Catalunya, a través de les seves respectives comissions de drets humans, que, prèvia elecció d’un dret, obrin un període de participació, en el que es poden incloure a entitats civils de la nostra demarcació, en el que es pugui debatre i fer propostes de millora legislativa, a través d’àgores.

 

El Col.legi d’Advocats de Terrassa ha decidit tractar el DRET A L’HABITATGE i és per aquest motiu que obrim una convocatòria a fi de que tots els lletrats i lletrades que estigueu interessats/des a participar en aquest espai de diàleg pugueu fer-ho.

 

Us convoquem al Col·legi dimarts vinent, 2 d’abril a les 16.30h per donar-vos-en més detalls. A la reunió parlarem també de fixar les dates més propícies per mantenir les reunions de treball.

 

Si hi esteu interessats/des però no podeu assistir aquesta vegada, envieu-nos si us plau un mail a secretaria@icater.org i us contactarem per a les properes convocatòries.