Vols inscriure’t a la Lliga de Pàdel ICATER que estem a punt d’estrenar (al gener)? Doncs… HA ARRIBAT EL MOMENT!

28/11/2018

Recordeu que us vam dir fa unes setmanes que estàvem organitzant la Lliga de Pàdel ICATER 2019 que estem a punt d’estrenar (al gener)? Doncs… HA ARRIBAT EL MOMENT D’APUNTAR-VOS!

 

Des de la Comissió Lúdica ICATER, en col·laboració amb l’Atlètic Club de Terrassa, hem estat treballant per poder oferir-vos una LLIGA DE PÀDEL ICATER que sigui divertida i social i alhora competitiva i amb horaris relativament flexibles per poder encabir tots i totes les col·legiades de l’ICATER que hi vulguin participar.

 

Des d’aquest enllaç et pots inscriure si tot el que t’expliquem a continuació t’escau i t’encaixa amb el que tenies previst (esperem que sí!).

 

Aquí podràs consultar el Reglament complet de la Lliga de Pàdel ICATER, t’avancem que les qüestions principals són les següents:

1) Es juga per parelles. Tots dos membres de la parella han de ser necessàriament membres de l’ICATER (cal tenir present que el Col·legi subvenciona una part)

2) La Lliga es jugarà des del 15 de gener fins al 15 de juny de 2019 a les pistes de pàdel de l’Atlètic Club de Terrassa (Can Salas). Cal transport particular.

3) El preu d’inscripció és de 7€ per persona/mes. Els pagaments es domiciliaran i us els passarà a cobrament DIRECTAMENT L’Atlètic, de manera que és important que tingueu present que les dades bancàries dels inscrits es faran arribar al Departament d’Administració de l’Atlètic amb aquesta finalitat.

4) Es crearà un grup de Whatsapp Pàdel ICATER. Intentarem que sigui molt específic, no patiu. Només pel que és.

5) El responsable de pàdel del club farà l’encreuament de parelles i donarà les dades dels adversaris perquè pugueu quedar el dia que us vagi millor, dins l’horari de joc de les pistes que tenim contractades a l’Atlètic.

6) L’horari de joc haurà de ser de dilluns a divendres, entre les 13h i les 17h.

7) Un cop hagueu pactat l’horari del partit, S’HA DE COMUNICAR almenys AMB 24h d’antelació al correu cristina@athc.cat amb CC a escolapadel@athc.cat indicant totes les dades que veureu al REGLAMENT. És molt important complir això, us podeu trobar amb pistes ocupades…i hem de ser seriosos (que som advocats 😉

8) Els resultats també s’hauran de comunicar als mateixos emails (es pot fer des del mòbil i al mateix moment d’acabar el partit, per no oblidar-ho…)

7) Atenció a com es puntua (vegeu REGLAMENT). Atents també a qui puntua (i com) si algú no es presenta el dia i hora acordat… 😉

8) Els partits duraran 1 hora. Es juga a suma de jocs. Compte amb els no-presentats, les lesions i altres. Tot detallat al Reglament.

 

Espanta una mica veureu-ho tot junt, oi? 😉 sembla que t’estiguis comprometent molt i molt. I de fet sí, que et compromets…perquè una lliga social involucra molta gent i per respecte a tu i als altres s’han de complir les normes que s’han establert, però recorda que ho fas perquè vols i perquè serà divertit compartir estones amb els companys fora dels Jutjats, dels cursos de formació, fora dels despatxos…!

 

Si ja has decidit que sí, que et convé i et convenç tot el que t’hem indicat, si us plau
INSCRIU-TE ARA A LA LLIGA DE PÀDEL ICATER DES D’AQUEST ENLLAÇ (Fine: 20 de desembre 2018).

 

I si t’han quedat dubtes, properament i abans de l’inici de la Lliga, està previst fer una reunió de tots els i les inscrites a principis de gener. Us n’informarem puntualment. Mentrestant, pel que necessitis aclarir, pots escriure a documentacio@icater.org i ens ho faran arribar a la Comissió Lúdica ICATER.

 

Moltes gràcies per participar, i benvingut/da al PÀDEL ICATER!

 

Salutacions,
LA COMISSIÓ LÚDICO-ESPORTIVA DE L’ICATER