Vols formar-te (gratis) en Dret d’asil i immigració? El CGAE ofereix 30 places al seminari que es farà a l’ICAB el 20 de març, demana-ho… i que hi hagi sort!

06/02/2020

 

Dins el marc el projecte TRALIM finançat per la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea, el CGAE i el CICAC ens han fet arribar aquesta convocatòria a la qual us convidem a participar!

 

La convocatòria te com a objectiu rebre candidatures per a participar en el seminari sobre dret d’immigració i asil que es celebrarà el 20 de març de 2020 a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i comptarà amb la participació de ponents nacionals i europeus.

 

El seminari estarà dividit en dues parts. La primera serà en anglès en la qual s’analitzaran tant el sistema jurídic de la Unió Europea que regula la immigració i l’asil, els drets dels immigrants i dels sol·licitants d’asil en Europa com el marc jurídic i jurisprudència nacional d’altres Estats membres. La segona part serà en castellà i abordarà dret nacional. En aquesta part s’estudiarà l’evolució del marc legislatiu, de la jurisprudència i la influència del Dret Europeu.

 

Un cop completat el curs s’expedirà un certificat acreditant la participació en el mateix.

 

El curs es gratuït però no es cobreixen les despeses de desplaçament ni allotjament.

 

Aquesta convocatòria està dirigida a l’advocacia exercent amb un nivell mínim de B2 d’anglès. Aquests dos requisits (ser exercent i el B2) són imprescindibles. A més, es valorarà l’interès en la formació, l’experiència professional i acadèmic sobre dret d’immigració i asil, publicacions relacionades amb el tema, altres idiomes i l’impacte divulgatiu de la formació rebuda.

 

Les candidatures hauran de presentar-se a aquesta adreça de correu electrònic:

proyectos-ue@abogacia.es , amb l’assumpte: “TRALIM-Seminario Barcelona: Cognom1 Cognom2”

 

En el correu heu d’incloure la següent documentació:

  • Curriculum vitae
  • Carta de motivació (en anglès)
  • Dades de col·legiació ( Núm. de col·legiació i Col·legi d’inscripció)
  • Correu electrònic
  • Telèfon de contacte

 

La data límit de recepció de candidatures finalitza el proper 23 de febrer de 2020. En cas de ser seleccionada o seleccionat es posaran en contacte abans del 2 de març del 2020.