Vine al XII Congrés Nacional de l’Advocacia 2019, del 8 a l’11 de maig a Valladolid: més de 120 panells i tallers, segur que molts t’interessen!

19/02/2019

 

Benvolgut/da company/a,

 

Com sabreu, entre els dies 8 i 11 de maig celebrarem a Valladolid el XII Congrés Nacional de l’Advocacia 2019, la principal cita que reuneix la nostra professió cada quatre anys per debatre idees i propostes sobre la seva activitat, desafiaments i inquietuds.

 

Aquest serà un congrés molt diferent de tots els anteriors, plural en la seva temàtica i perspectives, enriquit amb totes les veus i experiències possibles, però, sobretot, pràctic i vinculat estretament a les necessitats reals de la professió. Per això, s’ha dissenyat un programa amb més de 120 panells i tallers, que ja podeu consultar a la pàgina web del Congrés a través de l’enllaç https://www.congresoabogacia.es

 

L’objectiu és que el Congrés sigui un espai on compartir coneixements i talent dels àmbits del dret, l’emprenedoria, la tecnologia i el pensament, i on cada congressista pugui crear el seu propi itinerari, fet a mida dels seus interessos i necessitats, i alhora fer networking amb els ponents i els assistents. L’èxit depèn, en gran mesura, de la presència activa i compromesa de les nostres companyes i companys, per la qual cosa volem convidar-vos expressament a participar en aquest Congrés i animar-vos a construir l’Advocacia del futur entre tots.

 

A través de l’enllaç ja esmentat podeu accedir a la web per realitzar les inscripcions, consultar el programa i conèixer totes les novetats de l’organització, que anirem actualitzant permanentment.

 

Esperem compartir amb tu un gran Congrés. Ens veiem a Valladolid entre el 8 i l’11 de maig.

Ben cordialment,

 

Ignasi Puig Ventalló, Degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa

Victoria Ortega Benito, Presidenta del Consejo General de la Abogacía Española