VIII PREMIS DDHH ICATER 2022: convocatòria. Presenta’ns les teves persones candidates! #Fine31oct

12/09/2022

La Junta de Govern convoca el 8è PREMI DRETS HUMANS ICATER 2022 per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’ONU l’any 1948.

D’acord amb les BASES d’aquest premi, que podeu trobar a la web del Col·legi s’atorgaran dues distincions:

PREMI A L’ADVOCACIA COMPROMESA

Aquest premi serà destinat a una persona col·legiada a l’ICATER  que hagi defensat a algun/a justiciable en temes vinculats als Drets Humans o que s’hagi distingit durant la seva carrera per dur a terme diverses tasques en favor de la promoció o defensa dels Drets Humans.

PREMI A LA SOLIDARITAT

Aquest premi serà destinat a una persona física o jurídica amb domicili o seu a l’àmbit territorial col·legial, que s’hagi distingit per la defensa dels Drets Humans.

Les persones col·legiades poden presentar candidatures des de la publicació d’aquesta Comunicació  i fins el dia 31 d’octubre ENTRANT A AQUEST FORMULARI i fent una breu descripció dels mèrits del candidat o candidata elegible.

La Junta de Govern convida a presentar candidatures per resoldre ambdós premis abans del 10 de novembre, en donarà publicitat el dia 15 de novembre i es procedirà a l’acte de lliurament dels VIII Premis Drets Humans ICATER en dates properes al 10 de desembre, data de commemoració de la Declaració Universal dels Drets Humans de l’ONU.

PARTICIPA-HI!