VII PREMIS DDHH ICATER 2021: Convocatòria: presenteu-nos els/les vostres candidats/es a rebre’ls emplenant el formulari fins el 31 d’octubre de 2021

23/09/2021

La Junta de Govern convoca el 7è PREMI DRETS HUMANS ICATER 2021 per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’ONU l’any 1948.

D’acord amb les BASES d’aquest premi, que podeu trobar a la web del Col·legi s’atorgaran dues distincions:

  • Un premi serà destinat a una persona física o jurídica amb domicili o seu a l’àmbit territorial col·legial, que s’hagi distingit per la defensa dels Drets Humans.
  • L’altre premi serà destinat a una persona col·legiada a l’ICATER que hagi defensat a algun/a justiciable en temes vinculats als Drets Humans o que s’hagi distingit durant la seva carrera per dur a terme diverses tasques en favor de la promoció o defensa dels Drets Humans.

Seran els propis col·legiats i col·legiades els qui podran proposar la persona o institució que creguin mereixedors d’aquests reconeixements.

Podeu proposar els vostres candidats i/o candidates  des d’avui mateix i fins el dia 31 d’octubre entrant a aquest formulari, adjuntant una breu descripció dels mèrits del candidat o candidata elegible.

Abans del dia 10 de novembre, la Junta de Govern resoldrà ambdós premis i en donarà publicitat el dia 15 de novembre.

Participeu-hi!