V Congrés de l’Advocacia Catalana: Girona, 4 i 5 de novembre, inscriu-t’hi ara!

04/10/2021

Com ja us vàrem anunciar, els propers dies 4 i 5 de novembre d´enguany celebrem a Girona el V Congrés de l’Advocacia Catalana.

En aquesta nova edició posarem en comú reflexions sobre els canvis socials actuals,  el seu impacte en els drets humans i les modificacions  que l’ordenament jurídic actual necessita i que està experimentant per garantir els drets de les persones en un entorn de continu canvi.

Hem organitzats 5 panells diferents sobre les següents matèries: el dret a l’habitatge, el dret a la defensa, les modificacions del procés penal, l’impacte de la tecnologia en l’ordenament jurídic i l’impuls de l’advocacia en projectes per la consecució d’una justícia que doni resposta a la ciutadania, amb intervencions de primer nivell (Xavier Arbós, M. Luisa Segoviano, Neus Munté, Jorge Navarro, Emilio Zegrí, Antonio Garrigues, Olga Tubau, Cristóbal Martell, entre d’altres).

Les conferències i debats que es duran a terme ens permetran intercanviar opinions  i reflexions i extreure conclusions sobre les accions conjuntes que l’advocacia catalana protagonitzarà.

Els Degans i Deganes que formem part del Consell us animem a participar activament  d’aquest acte.

La vostra participació és fonamental per a l’èxit d’aquest esdeveniment. A la web del Congrés a més d’inscriure’t i realitzar el pagament, podràs accedir al programa científic, fins el 3 de novembre d’enguany.

Així mateix, a més del programa científic, amb l’ajut dels patrocinadors i els col·laboradors del Congrés, hem organitzat una sèrie de concursos i activitats que a ben segur seran del teu interès, entre d’altres, el Sopar de Gala, que es celebrarà al mateix Auditori.

En el desig de que pugueu participar en aquest esdeveniment, aprofitem l’ocasió per saludar-vos. Us hi esperem!

Ben atentament,

CONSELL ADVOCACIA CATALANA