Us avancem el calendari de formació continuada ICATER amb les propostes que ja tenim programades per als propers mesos

02/08/2018

 

Ja hem començat a preparar el calendari de formació continuada de l’ICATER per al proper quadrimestre (setembre-desembre 2018). Us avancem algunes de les formacions previstes:

  • Setembre (segona quinzena)

Repetirem l’exitosa formació sobre Segona Oportunitat per a juristes que vam fer el 20 de juliol. Molts companys no hi van poder assistir per qüestions d’agenda i de limitació d’aforament, i és un tema que interessa perquè convé tenir-ho per mà si us arriben (per privat o per designa d’ofici) els assumptes de famílies sobreendetuades que volen aplicar aquest mecanisme legal.

  • Octubre

A banda de l’inici del Curs 2018-2019 de l’EPJ ICATER, també comencem el mes amb el curs que tenim programat sobre Com parlar en públic, adreçat a advocats i advocades.

Aquest curs es farà als migdies, de 13.30 a 16.30 de dilluns a divendres de l’1 al 9 d’octubre. Tan bon punt obrim les inscripcions, us farem arribar tota la informació per aquest curs que creiem que pot ser molt útil per a tots els advocats.

A més, hi ha prevista també una formació sobre la Carta Social Europea (European Social Charter) amb la professora de Dret del Treball de la Universitat de València i experta en drets socials Carmen Salcedo. Tan bon punt tinguem més dades les publicarem perquè us hi apunteu!

També durant l’octubre es realitzarà una nova edició del Curs de Dret Penitenciari del Consell de l’Advocacia Catalana curs que habilita per als col·legis on hi ha un torn específic (a l’ICATER no en tenim), atent/a a les teves pantalles, seguirem informant!