UpJudCoop: Instrumentos de Reconocimiento Mutuo en la Cooperación Judicial Europea. Abogacía Española ofereix places per als cursos que es celebraran a Luxemburg. Inscripció gratuïta per a lletrats/des (despeses pagades). Places molt limitades. Consulteu-ne els detalls.

17/04/2024

El Consejo General de la Abogacía Española ha obert la convocatòria per a la participació als Seminaris UpJudCoop (Update Judicial Cooperation), un projecte cofinançat pel Programa de Justícia de la Unió Europea (2021-2027), que té com a objectiu contribuir a l’aplicació efectiva i coherent del Dret de la UE, especialment respecte a l’aplicació dels instruments de reconeixement mutu en l’àmbit de la cooperació judicial, augmentant la comprensió correcta i coherent del Tribunal de Justícia de la Unión Europea (TJUE).

Els seminaris per als quals s’ofereixen places, d’un dia i mig de duració, es duran a terme a Luxemburg i comptaran amb traducció simultània a l’espanyol. Les despeses de transport i allotjament estan cobertes pel projecte. El primer dia es dedicarà a la formació, tant pràctica com teòrica, mentre que el segon dia es farà una visita al TJUE per complementar l’experiència d’aprenentatge.

RECEPCIÓ CANDIDATURES fins el 5 de maig, emplenant aquest formulari

CONSULTEU EN AQUEST ENLLAÇ REQUISITS I TOTA LA INFORMACIÓ