Trobada anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família a Lleida, 23-25 maig: programa provisional

03/04/2019

 

Us adjuntem el programa provisional de la IX Trobada Anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família; que han intitulat “DRET de Família. Sopar Jurídic a Lleida” i que, tal com van anunciar a la jornada celebrada el passat divendres, 15 de març, se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Edifici del Recorat de la Universitat de Lleida del 23 al 25 de maig de 2019. Atès que es tracta d’un programa provisional, pot ésser modificat lleument.

 

Com en anteriors edicions de la seva tradicional Trobada, el dijous al vespre s’ha programat un sopar de germanor al restaurant La Boscana (1 estrella Michelin). El preu és de 95 € i inclou transport de l’hotel concertat, Hotel Ciudad de Lleida, al restaurant i del restaurant a l’hotel i una consumició que, qui ho desitgi, podrà prendre, havent sopat, tot fent sobretaula, escoltant música o ballant una mica.

 

Des de l’SCAF us animen a que participeu a la Trobada presentant comunicacions que es presentaran el divendres, 24 de maig a la tarda, i/o intervenint en el “Debat a bat” que tindrà lloc el dijous a la tarda.

 

PROGRAMA PROVISIONAL de la IX Trobada Anual (PDF)   pdf_icon