TRADATA-2: Seminari internacional en normativa de la UE en Protecció de Dades. A Barcelona, el proper 21 d’abril: obertes les inscripcions!

15/03/2023

Des del Consell de l’Advocacia Catalana ens informen que segueixen treballant en marc del Pla Estratègic del Consell de l’Advocacia Catalana, dins de l’àrea de Relacions Internacionals per tornar oferir el projecte TRADATA-2, finançat per la Comissió Europea, que estarà coordinat per la Fundació Europea d’Advocats (ELF), i que té l’objectiu formar advocades i advocats de 8 Estats Membres  en la legislació relativa a la protecció de dades (Regulació EU 2016/679 i la Directiva EU 2016/680).

Us comuniquem que s’han obert les inscripcions pel seminari gratuït TRADATA-2. En aquesta ocasió se celebrarà el divendres 21 d’abril 2023 de 9 a 17 hores, en format PRESENCIAL,  a Barcelona,  a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (C/ Mallorca nº 283 de Barcelona, sales 62/63 6a Planta).

Les llengües del seminari seran el CATALÀ i l’ANGLÈS, i es proporcionarà traducció simultània en les dues llengües.

Al seminari també hi assistiran advocades i advocats d’altres països de la UE.

El seminari és gratuït i inclou pausa cafè i dinar, les places són limitades assignades per ordre d’inscripció.

 Cal inscripció prèvia en AQUEST formulari d’inscripció, i signar un document de compromís d’assistència. MÉS INFORMACIÓ,  PROGRAMA I DETALL SOBRE CONTINGUT DEL SEMINARI, A LA WEB DEL CICAC