TRADATA-2: Convocatòria de candidatures per a advocades i advocats per participar en formacions internacionals sobre Llei Europea de Protecció de Dades. Saps anglès i t’interessa el tema? Presenta candidatura!

22/06/2022

El Consell de l’Advocacia Catalana participa en el projecte Europeu ‘TRADATA 2’ finançat per la Comissió Europea amb l’objectiu de formar advocades i advocats conjuntament amb diferents col·legis de l’advocacia de la UE.

Es volen formar advocades i advocats de 8 Estats Membres en la legislació relativa a la protecció de dades (Regulació EU 2016/679 i la Directiva EU 2016/680) a través de 12 seminaris en 6 Estats Membres, produir material formatiu amb els resultats dels seminaris així com promoure la creació de xarxes informals de col·laboració entre advocades si advocats de diferents països de la UE. Aquest projecte es portarà a terme entre 2022 i 2024.

Juntament amb el Consell de l’Advocacia Catalana, hi participen altres col·legis de l’advocacia de la UE: el Col·legi d’Advocats d’Itàlia, el Col·legi d’Advocats de París, el col·legi d’Advocats de Romania, el Col·legi d’Advocats de Polònia, el Col·legi d’Advocats d’Atenes, el Col·legi d’Advocats de la República Txeca i el Consell de l’Advocacia d’Espanya.

En l’àmbit de Catalunya, oferim la possibilitat que assisteixin a aquestes formacions advocades o advocats procedents de qualsevol dels 14 col·legis de l’Advocacia Catalana, tenint en compte que es faran 9 seminaris fora de Catalunya (Atenes, Roma, Bucarest, Nicòsia, Varsòvia, Praga, Piraeus, Itàlia i Grècia i oferim un total de 9 places, on s’adjudicarà una 1 única plaça per seminari/destinació. El projecte europeu finançarà les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció de la persona que assisteixi a qualsevol dels seminaris ofertats.

Consulteu a l’enllaç els requisits, condicions de finançament, dates dels seminaris i tots els detalls per presentar la vostra candidatura.

MÉS INFORMACIÓ, DETALLS SOBRE CONTINGUT DELS SEMINARIS I FORMULARI PER PRESENTAR LES VOSTRES CANDIDATURES