Tornem a obrir el Col·legi! Us atendrem amb cita prèvia des de dilluns 25 de maig. Vegeu-ne els detalls

25/05/2020

 

Contents d’informar-vos que el personal del Col·legi ha començat, a partir d’avui dilluns 25 de maig, a reincorporar-se parcialment a la feina presencial a les dependències col·legials. Qüestions que heu de tenir presents:

 

  • Durant aquesta primera setmana de reincorporació a la feina física, l’horari de la Secretaria, la Biblioteca i les Secretaries ICATER als jutjats serà de 9 a 17 h de dilluns a dijous i de 9 a 15 h el divendres.

 

  • ATENCIÓ AMB CITA PRÈVIA. Els col·legiats i les col·legiades que vulguin adreçar-se personalment a la Secretaria o la Biblioteca HAURAN DE FER-HO AMB CITA PRÈVIA. Podeu trucar-nos al 937801366 (Secretaria) o al 937801377 (Biblioteca)

 

  • NO ATENCIÓ ALS JUTJATS.El personal hi serà, però no hi haurà atenció presencial durant aquesta primera setmana a les secretaries ICATER dels jutjats. Si necessiteu qualsevol informació que es gestioni en aquests departaments, truqueu als telèfons 935881157 (Secretaria Jutjats Rubí) o 937893931 (Secretaria Jutjats Terrassa).

 

  • ADEQUACIÓ DELS SERVEIS DE BIBLIOTECA. S’oferiran tots els Serveis de Biblioteca (incloses consultes sobre carnets ACA), si bé alguns amb certes restriccions o condicions:

 

    • Servei de Préstec: el fons no es podrà consultar accedint directament a les obres, sinó que o bé s’haurà de demanar l’exemplar en concret que s’hagi triat a través del catàleg al qual podeu accedir a través de la web, o serà necessària l’assistència del personal de la biblioteca.
    • Servei de consulta de BBDD: caldrà cita prèvia i el temps per la consulta es limitarà a 1 HORA.

 

  • FORMACIÓ. Tant l’EPJ, com la formació continuada que ofereix el Col·legi se seguirà prestant en línia.

 

  • TREBALL DE LES COMISSIONS. Les Comissions del Col·legi seguiran treballant de forma telemàtica, com ja ho han estat fent aquelles que han pogut reunir-se durant aquest temps a través de plataformes en línia.

 

Per a les posteriors setmanes, us anirem informant de com anem organitzant la tornada a l’activitat presencial del Col·legi, sempre garantint al màxim la seguretat i el respecte a la salut de tothom.