#TOAD Penal: Guàrdies d’investigats/des al Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Terrassa: atenció a la fase inicial de la instrucció (a partir de l’1 de març)

24/02/2022

Us informem que el Jutge del Jutjat d’instrucció núm. 4 de Terrassa ens ha informat que la dinàmica que té previst seguir – en relació amb les declaracions d’investigats/des – a partir del dia 1 de març de 2022 és la següent:

  • No prendrà declaració als investigats/des a la fase inicial de la instrucció. Això és vàlid tant si venen detinguts/des des dels cossos policials com si estan citats/des com a investigats/des al Jutjat.
  • Només farà una compareixença amb l’investigat/da per demanar-li si vol triar un advocat/da d’ofici o un advocat/da privat/da.
  1. Si tria ser defensat per un advocat/da privat/da, el company o companya d’ofici no haurà d’intervenir-hi per res.
  2. Si l’investigat/da tria advocat/da d’ofici, aquest/a professional serà qui assumeixi la defensa de l’investigat/da durant tot el procediment que s’esdevingui.
  • En aquest segon cas, si l’investigat/da tria advocat/da d’ofici, per justificar l’actuació i que us sigui abonada, aporteu còpia de la compareixença (juntament amb el full de justificacions TOAD)

                                          

LA COMISSIÓ DEL TORN D’OFICI