Taller virtual sobre la nova Base de Dades SEPIN que ja podeu consultar a la part privada de la web icater.org. #EnLínia demà dimarts, 28 febrer a les 18 h, via ZOOM CICAC

27/02/2023

Com a continuació de la Comunicació BiblioICATER núm. 1/2023 que us vam fer arribar la setmana passada i perquè pugueu aprofitar al màxim aquesta nova Base de Dades de SEPIN que posem al vostre abast a la part privada de la web icater.org, us informem que el CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA celebrarà un taller virtual informatiu per explicar com accedir als formularis jurídics digitals i Codi Legal 180, que com bé sabeu el CICAC va contractar farà unes setmanes amb l’Editorial SEPÍN.

Aquest taller virtual se celebrarà demà dimarts 28 de febrer de 2023 a les 18 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

El taller anirà a càrrec del Sr. Jesús Abad Romero, responsable institucional de l’editorial SEPÍN, serà presentat pel President de la comissió de biblioteques, l’Excm. Sr. Joan Martínez, i moderat per l’Il·lm. Sr. Carles Cases, diputat de Junta de l’ICATOR i membre de la Comissió de biblioteques del CICAC.

L’enllaç per accedir en directe (sense inscripció prèvia) és el següent: https://us06web.zoom.us/j/84712141651

Aquest taller serà emès en directe i quedarà enregistrat a la plataforma formativa del CICAC per recuperar-lo i visualitzar-lo en diferit més endavant, si voleu.

Lloc:  EN LÍNIA via ZOOM CICAC

Data i horari: Dimarts 28 de febrer de 2023, 18 h

Preu inscripció: Gratuït

ACCEDEIX AL TALLER DEMÀ 28 febrer A LES 18 h CLICANT AQUÍ