Taller de Mediació:  és negociació positiva o és Mediació? L’advocat/da, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients. Taller gratuït i presencial a l’ICATER, dimarts 5 d’octubre, de 17 a 20 h. Inscriu-t’hi ara! 

24/09/2021

Confrontament o cooperació? Voluntarietat o necessitat? Blancs i negres o la importància dels matisos? Saps com la mediació pot beneficiar al teu despatx?

En aquest taller abordarem les diferències entre negociació i mediació: dos processos per acompanyar el client en situacions d’alta intensitat. Descobrirem eines que ens permetran oferir alternatives per trobar el màxim benefici per a totes les parts implicades.

Aquest taller està adreçat a tots els col·legiats i col·legiades, i molt especialment orientat als integrants del TOAD i als formadors del SOJ. Atenció mediadores i mediadors: l’assistència a aquesta formació comptarà com a 3h de formació en Mediació (homologades).

La sessió anirà a càrrec dels socis fundadors de la consultora KHIMERA Mercè Alaball, mediadora i consultora en gestió de conflictes, i David Espinós, assessor en Comunicació, especialitzat en gestió de crisis i professor en comunicació estratègica en màsters i postgraus a ESADE, UPF, UPC.

Lloc: Presencial a l’EPJ ICATER

Data i horari: Dimarts 5 d’octubre de 2021 de 17 a 20 h

INSCRIU-TE ARA GRATUïTAMENT CLICANT AQUÍ