Signat el conveni amb el Diari de Terrassa, aprofiteu-lo col·legiats i col·legiades! Subscripció a preu bonificat i anuncis gratuïts per a subscriptors/es!

08/10/2019

 

Aquest matí el degà de l’ICATER, Ignasi Puig, i el director general del Diari de Terrassa, Raul Sanz, han signat un conveni de col·laboració que creiem que pot ser molt beneficiós per als nostres col·legiats/des i que esperem que aprofiteu al màxim.

 

Penseu que és un diari amb una llarga i arrelada trajectòria a la nostra ciutat i que, a banda de tenir uns subscriptors molt fidels malgrat ‘l’adveniment’ dels diaris on-line, molta gent el llegeix cada dia, i l’entorn local hi segueix molt vinculat. La premsa local representa un canal molt interessant per donar-nos a conèixer com a advocats/des i, des del punt de vista institucional, com a col·lectiu de professionals que ajuda a resoldre problemes.

 

En virtut del conveni signat avui, el DIARI DE TERRASSA oferirà  descomptes i condicions especials sobre els seus serveis als/a les col·legiats/des, el que es concreta en el següent:

 

  • Subscripció del Diari de Terrassa a un preu de 16,90.-€/mes, inclosa la versió digital, fins al 31 de desembre 2019. La renovació per 2020 es faria a 19,90.-€/mes.

 

  • La subscripció dóna dret a un anunci gratuït al mes de mides 85,10mm (alçada) x 99,30mm (amplada) de base. Diari de Terrassa es podrà encarregar del disseny, si així ho sol·licita el subscriptor, i és publicaria en data acordada directament amb el client, en la secció que més li convingui.

 

Atenció, pel que fa a la gestió:

 

  • El/La col·legiat/da contractarà el servei directament amb DIARI DE TERRASSA sense cap intervenció per part del Col·legi.

 

  • El pagament de cada servei contractat s’efectuarà directament a DIARI DE TERRASSA, sense cap intervenció del Col·legi al respecte.