Setmana de Sant Jordi a la Biblioteca ICATER! Vine a conèixer els (molts) llibres nous que tenim, redescobreix els serveis als col·legiats!

23/04/2018

 

Avui és Sant Jordi! Dia de roses i llibres, de conèixer i reconèixer biblioteques fixes o improvisades en una parada al carrer… Un bon dia per retrobar-vos amb la vostra Biblioteca, la del Col·legi!

 

Endeguem avui la campanya #SetmanaSantJordiICATER  que vehicularem a través de la web del Col·legi (www.icater.org) i pel nostre compte de twitter (@ICATERadvocats) amb la qual volem difondre les noves adquisicions de la nostra col·lecció de llibres, novetats que hem agrupat per matèries, seguint la divisió per temes que fem amb el Servei de Difusió Selectiva de la Informació, el servei gratuït de la Biblioteca que us envia cada trimestre la selecció de nova documentació -que tinguem o no- sobre els temes que siguin del vostre interès (Dret de Família,  Dret Penal, Fiscal i Administratiu, Dret Laboral i Seguretat Social… ).

 

Aprofitem aquesta Diada també per oferir-vos l’oportunitat de redescobrir tots els serveis que teniu a la vostra disposició a la vostra Biblioteca professional, la del Col·legi:

 

  • Servei de Referència: digue’ns què busques. T’orientem, en paper i en digital!
  • Servei de Documentació: explica’ns el cas. Te’l documentem en 2h, 24/48 ó 72h, tarifes molt assequibles!
  • Servei de Registres: aconseguim les notes, certificats i documentació que et calgui dels Registres Civils, Mercantils, Propietat, Trànsit…
  • Servei d’Obtenció de Documents: busquem i comprem per a tu els llibres que necessitis. Amb factura al teu nom. Servei sense cost!
  • Servei d’Atestats: et donem d’alta amb Mossos perquè en puguis demanar
  • Servei de Desiderata: recomana’ns llibres interessants per comprar-los!
  • Punt d’Atenció al Col·legiat per E-Justícia.cat, Lexnet, Conciliacions….

 

Redescobreix la Biblioteca de l’ICATER, som aquí per ajudar-te! Si vols més informació, truca’ns al 937801377 o escriu-nos a biblioteca@icater.org o a documentacio@icater.org.

 

Salutacions i molt feliç Sant Jordi 2018, benvinguts ara i sempre a la vostra BiblioICATER! 🙂