Setmana de Sant Jordi a la Biblioteca ICATER: vine al TRIA-i-REMENA, recomana’ns llibres jurídics per la Biblioteca i participa en el sorteig! 

20/04/2021

 

Divendres arriba, un any més, la diada de Sant Jordi, i a la Biblioteca ICATER volem recuperar, en la mesura del possible i respectant totes les normes antiCovid, l’alegria de compartir amb els i les col·legiades les tradicions relacionades amb els llibres.

  • Aquest any recuperem el TRIA-I-REMENA, AMB CITA PRÈVIA: veniu i reviseu els llibres jurídics que per unes o altres raons hem descatalogat del fons de la Biblioteca però a vosaltres us poden interessar! Tria, remena i … emporta-te’ls, gratis!

 

 

  • Recomaneu-nos llibres jurídics que us semblin interessants per comprar-los a la BiblioICATER per posar-los a disposició de tots els companys i les companyes!

 

 

Ens anirà molt bé la vostra mirada d’especialistes sobre certes matèries i també per descobrir llibres que siguin útils per preparar els assumptes dels vostres clients.

 

I a més, totes i tots els i les que ens recomaneu/suggeriu llibres jurídics, participareu en el sorteig dels lots de codis de l’editorial COLEX actualitzats! El sorteig el farem el mateix dia de Sant Jordi i us comunicarem el resultat per correu electrònic, a banda de publicar-lo a la web.

 

Gaudiu de la setmana, de la lectura… esperem les vostres recomanacions i que vingueu a triar i remenar!

 

Feliç setmana de Sant Jordi a tots i a totes!