Servei de videoconferències amb interns a les presons des del Col·legi: s’amplien els centres i presons amb els que podeu contactar!

01/12/2017

 

Com ja us vàrem anunciar al mes de juny via Circular 48/2017, el Consell de l’Advocacia Catalana va signar un conveni amb el Departament de Justícia en virtut del qual els advocats podeu realitzar videoconferències amb els interns de les presons catalanes dels quals porteu la defensa, estalviant-vos temps i costos de desplaçament.

 

Les videoconferències ja s’estan duent a terme DES DEL COL·LEGI amb força èxit i amb molt bona valoració per part dels usuaris.

 

Fins ara només us podíem oferir la videoconferència amb interns de Brians-1, però ara ja podeu demanar també videocomunicacions amb interns de Quatre Camins, Brians 1 i 2, Lledoners, Puig de les Basses, Mas Enric, i dels centres educatius de Justícia Juvenil Can Llupià, el Segre i l’Alzina.

 

Recordeu que les peticions de videoconferències les haureu de gestionar els lletrats des de dins del portal E-Justícia.cat (VEGEU MANUAL).

 

Com heu de demanar una videoconferència amb un intern?