Seminari sobre mediació civil i mercantil com a recurs a l’abast dels jutjats, per commemorar el Dia Europeu de la Mediació, el proper 21 de gener a les 10h

14/01/2022

El proper dia 21 de gener de 2022,en el marc del dia europeu de la mediació, es realitzarà el seminari web La mediació civil i mercantil: un bon recurs a l’abast dels jutjats, a càrrec del magistrat José Maria Fernández Seijo.

La sessió serà de 10 a 11 hores a través de la plataforma Zoom. Adjuntem el programa de l’activitat.

Aquesta ponència va dirigida a tots els operadors jurídics: jutges/esses i magistrats/des, lletrats/des de l’Administració de justícia, personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i auxili judicial, col·legis professionals i mediadors/es.

Aquelles persones interessades en assistir a la sessió s’han d’inscriure a través del següent enllaç: https://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/#/ , accedint a la pestanya “Oferta formativa”.

Totes aquelles persones que accedeixin per primera vegada al portal d’inscripcions, poden donar-se d’alta clicant l’opció “He oblidat la contrasenya” i seguint els passos indicats.

La inscripció a la ponència estarà disponible fins el proper dia 19 de gener. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç de Zoom per accedir a la sessió el dia 20 de gener.

Per qualsevol dubte i/o aclariment, podeu contactar la bústia fadm@gencat.cat