Saps què has de fer si no funciona E-Justícia l’últim dia de termini per presentar demandes o escrits? Com ho hauràs de presentar?

06/11/2017

 

Us recordem que la dinàmica que heu de seguir des que es va aprovar l’Acord del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya del 9 de juny del 2017 per presentar demandes o escrits si us heu trobat que l’últim dia de termini per presentar-los la plataforma E-JUSTÍCIA tenia alguna incidència tècnica GENERAL (no particular del vostre PC o carnet).

Com recordareu, a l’inici de la utilització d’E-Justícia per part dels advocats, quan ens trobàvem amb una incidència tècnica just l’últim dia de termini per presentar escrits o demandes us recomanàvem – per indicació del Dep. de Justícia i dels mateixos tribunals- que us presentéssiu al Jutjat amb la demanda/escrit EN PAPER i amb el justificant de la incidència (havent cursat prèviament, per telèfon o per internet, un “parte” d’incidència al CAU del Dep. de Justícia).

 

Doncs bé, AIXÒ HA CANVIAT: per acord del TSJC del 9 de juny 2017 es va decidir que ara, si us trobeu amb incidència tècnica l’últim dia, haureu de presentar TELEMÀTICAMENT (i no en paper) la demanda EL SEGÜENT DIA HÀBIL ADJUNTANT el CERTIFICAT D’INDISPONIBILITAT DEL SISTEMA (que trobareu publicat a la web del Departament de Justícia/Extranet del Professional  l’endemà dels dies que hi hagi hagut aturada tècnica).

 

Vegeu aquí el text complet de l’ACORD DEL TSJCAT DEL 9 DE JUNY DE 2017.