Què ha fet la Comissió d’Igualtat ICATER durant el 1er trimestre del 2019?

09/05/2019

 

A banda de l’esmorzar musical del Dia de la Dona (#8M), també vam participar a la IX Jornada de Mútua de Terrassa sobre Violència Masclista que se centrava en la Violència Sexual – “Jo també”. Hi va intervenir la Rosa Cuadra amb una ponència sobre les agressions i els abusos sexuals.

I el 25 de març, encara dins el Programa d’Activitats que ha preparat l’Ajuntament de Terrassa, la Rosa Cuadra va impartir el Taller: El consentiment en les agressions i els abusos sexuals. Què són i què cal fer?” a la Biblioteca Central de Terrassa (BCT).

 

En què va consistir l’ESMORZAR MUSICAL?

El Dia de la Dona, 8 de març “Esmorzar musical: estem anant enrere?” dedicat a la música i els videoclips que escoltem i veiem, especialment els nostres joves, i el masclisme que la majoria d’ells, i especialment d’alguns gèneres musicals, traspuen.

Es van visualitzar diferents videoclips i es va analitzar la lletra de les diferents cançons que la Comissió va voler destacar com a denigrants de la dona i els seus drets. També es van presentar dades i diferents informacions rellevants sobre els autors i cantants de les cançons escollides: seguidors a les xarxes socials, episodis de la seva vida personal i declaracions realitzades sobre el contingut de les lletres de les seves cançons per sortir del pas d’algunes de les crítiques rebudes.

 

Seguim!