Què és el Servei Registres de la BiblioICATER i quin serveis proporciona a les persones col·legiades?

09/05/2019

 

Aquest és un dels serveis de la Biblioteca del Col·legi, ens podeu contactar al tel. 937801377 o a documentacio@icater.org si teniu dubtes sobre com funciona o què podem aconseguir!

 

Tràmit:

Fem per vosaltres les gestions necessàries als Registres Civils, Mercantils i de la Propietat per ajudar-vos a aconseguir informes mercantils, les notes simples de propietats, notes de titularitats de béns, informes de trànsit (Registre de vehicles) o els certificats dels Registres Civils d’arreu d’Espanya (naixement, defunció, matrimoni, últimes voluntats, certificats d’assegurança de vida, etc.) en el termini més ajustat.

 

Tarifes: 

    • Les recerques de documentació que us puguem proporcionar immediatament tindran un cost de servei de 5€ + IVA.
    • Les recerques que requereixin seguiment (offline), tindran un cost de 10€+IVA.
    • Aquests costos s’afegiran al què ens cobren els proveïdors per la gestió de la documentació.

 

Documentació:

Podeu enviar-nos les vostres sol·licituds a l’adreça documentacio@icater.org. Atès que hi ha molts productes possibles que podeu demanar a través d’aquest servei, si us cal un pressupost previ, dieu-nos-ho en el moment de fer la petició i us informarem del cost aproximat de la petició. Tan aviat com rebem la informació dels Registres, us la remetrem al vostre correu. Les consultes que realitzeu a aquest servei es facturaran trimestralment al compte on tingueu domiciliada la quota col·legial.