Projecte de foment i difusió de la Mediació i d’altres mètodes de resolució de conflictes (ADR): properes accions

23/09/2021

D’acord amb el que us hem anat informant, des del CICAC es va posar en marxa un projecte de foment i difusió de la Mediació i d’altres mètodes de resolució de conflictes (ADR) que tenia per objectiu informar i seduir als operadors jurídics i formar als nostres companys i companyes, siguin o no mediadors/es.

Aquest projecte ha estat guardonat a les darreres Jornades de Juntes de Govern dels Col·legis d’Advocats d’arreu de l’estat, que es van celebrar a Bilbao els dies 9 i 10 de setembre.

Ara es posa en marxa la segona part del projecte, que ha començat amb el webinar que s’ha fet el passat 15 de setembre. Si no el vau seguir, ho podeu fer en diferit des d’aquest enllaç. Tingueu present que pels que sou mediadors/es, són 2 hores de formació continuada reconegudes.

El proper 5 d’octubre a l’ICATER s’impartirà un TALLER presencial i gratuït recomanable per als advocats i advocades del Torn d’Ofici i del SOJ per a que sàpiguen informar de la Mediació i altres mètodes alternatius de resolució de conflictes (ADR). Inscriu-t’hi ara i aquí!

Però el gruix important del projecte serà a partir de focus-grup que treballarà cada col·legi. Des del nostre ICATER, es seleccionarà un grup de companys/es, a favor i en contra, coneixedors/es o no de la Mediació i altres ADR.

Des del CEMICAT hem preparat una petita enquesta, que no serà anònima perquè d’ella volem extreure els companys i companyes que formaran el focus-grup de Terrassa. Aquest grup —no cal que patiu— només haurà d’emplenar l’enquesta que s’ha preparat des del CICAC, per poder treure les dades del nostre àmbit col·legial.

Us demanem la vostra participació, que com veieu, no us portarà massa temps. Agraïm per endavant la vostra col·laboració, i si teniu algun dubte, contacteu amb la Comissió Executiva del CEMICAT a secretaria@icater.org.