PROJECTE CIVILAW: obertes les inscripcions per al Curs internacional en línia en instruments de la UE en Dret de Família. En línia, 28 de març de 9 a 13 h. Limitat a 20 places. Inscriu-t’hi ara!

17/02/2022

Obertes inscripcions per al Curs internacional en línia en instruments de la UE en Dret de Família, dins el projecte europeu CIVILAW en el qual participa el Consell de l’Advocacia Catalana, un projecte que té com a objectiu principal formar advocades i advocats conjuntament amb diferents col·legis de l’advocacia de la UE.

A més, el projecte CIVILAW, en relació amb els instruments legals del dret de família, vol produir material formatiu amb els resultats dels seminaris, així com promoure la creació de xarxes informals de col·laboració entre l’advocacia de diferents països de la UE. Tot aquest programa es portarà a terme entre els anys 2022 i 2024.

En el marc d’aquest projecte es realitza aquest Seminari en línia sobre els diferents instruments legals de la UE en dret de família, que es farà dilluns 28 de març de 9 a 13 hores. Hi assistiran advocades i advocats de diferents països de la UE. Les places estan limitades a 20 persones que s’assignaran per ordre d’inscripció. Es conformarà una llista d’espera.

Tingueu present que les ponències seran en anglès i es proveirà traducció simultània al castellà. Cal inscripció prèvia en el formulari d’inscripció i un compromís d’assistència.  Data límit per a realitzar la inscripció, 9 de març.

A la web del Consell de l’Advocacia Catalana podeu trobar tota la informació, el programa i més detalls de la convocatòria. Animeu-vos a participar-hi!

INSCRIU-T’HI ARA DES D’AQUEST ENLLAÇ