Presentació del Projecte In Mediació 2021 Advocacia i mediació: com aconseguir una col·laboració eficient. Vídeo i materials del #WbinarCICAC del passat 15 de setembre

20/09/2021

Ja teniu a la web del Consell de l’Advocacia Catalana, els materials i el vídeo del webinar que, dins del marc de col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, inaugurava el passat 15 de setembre de 2021 el projecte #INMEDIACIO per promocionar enguany la mediació, amb la celebració del primer WbinCICAC, que portava per títol: Advocacia i mediació: com aconseguir una col·laboració eficient. Presentació del Projecte In Mediació 2021“.


Aquest webinar tenia per objectiu presentar el nou projecte #INmediacio i exposar tres bones pràctiques. Per a la vostra informació, aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya. I també si el seguiu en diferit i sou mediadores/s podeu sol·licitar l’homologació de les dues hores de Formació.

Presentació:

  • Excma. Sra. Ma Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
  • Sr. Joan Ramon Casals, Director General de Dret i Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya
  • Excma. Marta Martínez Gellida, Presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Ponències:

  • Sra. Anna Llauradó, advocada i mediadora.
  • Sra. Paloma Lavandeira, advocada i mediadora.
  • Sra. Anna Vall, advocada i mediadora

 Accediu des d’aquí als materials i a la presentació