Posada en marxa de la Plataforma de Mediació en línia

24/04/2020

 

Des del Consell de l’Advocacia Catalana s’ha posat en marxa  una plataforma per poder fer mediacions en línia amb l’objectiu d’aprofitar aquests moments de confinament en els quals les reunions presencials amb els clients no són possibles i tenim els jutjats tancats, per apostar per la resolució dels conflictes de forma ràpida i segura.

 

Més endavant també, amb la saturació que hi haurà als tribunals, es podrà seguir utilitzant perquè està clar que els canvis han arribat per quedar-se.

 

La plataforma del CICAC serà la via per a què el mediadors/es que tenim al CEMICAT puguin fer les mediacions en línia de forma eficaç, vàlida i complint  tots els requisits de privacitat i tractament de les dades, segons la normativa vigent.

 

Us animem a  fer servir la Mediació com a forma de resoldre conflictes, tenim un Centre de Mediació al nostre Col·legi que compta amb companys/es advocats/des formats en Mediació, amb el segell de garantia del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya.

 

Podeu fer la sol·licitud directament al CEMICAT, enviant un correu a secretaria@icater.org o posant-vos en contacte directament amb la Presidenta i membre de la Junta de Govern de l’ICATER, Ana Velasco, qui us informarà amb més detall del funcionament de la plataforma.