Portal de Conciliacions Gencat: nou sistema de signatura des de l’1 de febrer

06/02/2018

 

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Família ens informen que per motius d’obsolescència tecnològica dels Applets de Java en les noves versions dels navegadors, a partir del dia 1 de febrer de 2018, per poder signar electrònicament les paperetes de conciliació i la resta de documents que presenteu mitjançant el Portal de Conciliacions, cal utilitzar el servei de signatura vàlid de l’AOC. Aquest sistema és el mateix que ja utilitzeu quan voleu signar dins E-Justícia.cat.

Els usuaris del Portal disposeu de dues opcions d’ús:

  • Descarregar el fitxer -amb extensió JNLP- cada vegada que s’hagi de signar electrònicament una sol·licitud o altres documents (sortirà una finestreta i haureu d’obrir l’aplicació Java per signar, després us demanarà el PIN i us anirà guiant)

 

Amb aquesta instal·lació, en el moment de signar la presentació telemàtica de documents, el vostre equip detectarà aquesta aplicació de forma automàtica sense que hagueu de descarregar cap més fitxer.

A l’apartat Documents de suport>Preguntes més freqüents del Portal de Conciliacions disposeu dels manuals detallats per a cada opció.

 

I també, si voleu i ho necessiteu, ja sabeu que podeu comptar amb el suport del personal del Col·legi, Tel. 937801377 (9 a 18h de dilluns a dijous, 9-15h els divendres). Som aquí per vosaltres, podeu comptar-hi!