Pla pilot de notificacions telemàtiques dels 35 jutjats socials de Barcelona (de moment, només en fase pilot amb un grup d’advocats ICAB)

20/05/2020

 

Ahir 19 de maig es va posar en marxa el Pla pilot del sistema de notificacions telemàtiques als 35 jutjats socials de Barcelona

 

El Pla de notificacions telemàtiques NOTICAT dels jutjats socials de Barcelona de moment només inclou un grup d’advocats i advocades de l’ICAB -aquells que més activitat varen tenir durant l’any 2019 en la jurisdicció social i que hauran rebut un correu electrònic de l’ICAB informant-los- que permetrà notificar-los telemàticament.

 

Es preveu que en un futur relativament proper aquest pla de notificacions telemàtiques des dels Jutjats Socials es faci extensiu a la resta de partits judicials catalans.

 

En aquest enllaç podeu consultar el document de PREGUNTES I RESPOSTES elaborat per l’ICAB en col·laboració amb el Departament de Justícia en resposta als dubtes que van referir els participants en el Pla pilot.

 

Pot ser interessant fer-hi una ullada perquè quan el Pla arribi a la resta del territori segurament ens plantejarem els mateixos dubtes.