Pla extraordinari de recursos digitals per a l’Advocacia afectada per la pandèmia de Covid-19 (percepcions no dineràries). Termini per fer les sol·licituds, fine 12 de març.

16/02/2021

 

Us informem que el Consejo General de la Abogacía Española ha llançat un Pla de Recursos Digitals per a l’Advocacia. Es tracta d’un fons econòmic de 950.000€ que aporta el Consejo General de la Abogacía, amb el suport dels Col·legis d’Advocats i que està orientat a millorar els mitjans i les capacitats per al treball de l’Advocacia a través de mitjans tecnològics.

 

Els advocats i advocades adjudicataris rebran recursos digitals com: paquets ofimàtics, tot el que es necessita per fer una web professionals, crèdits per a publicitat en línia, eines de gestió econòmica o d’expedients, així com la instrucció a càrrec d’especialistes per millorar l’eficiència de la feina en els seus despatxos. L’entrega del producte anirà conjuntament amb la capacitació per utilitzar-lo i es farà a través de formació en línia en grups reduïts.

 

El pla contempla també ajudes parcials per a l’adquisició de hardware i software.

 

Podeu consultar les bases del Pla, les condicions que cal complir i els formularis per fer la sol·licitud a la web del Consejo. Atenció, el termini finalitza el 12 de març.