Participeu a les activitats organitzades per la Comissió de Drets Humans de l’ICATER per la Quinzena dels Drets Humans!

19/11/2015

 

A partir de demà, 20 de novembre, comença la Quinzena dels Drets Humans, en l’organització de la qual participa la Comissió de Drets Humans del nostre Col·legi. Us convidem a participar-hi, aquí teniu l’agenda d’actes:

 
Demà divendres, 20 de novembre, Teatre Principal de Terrassa, 10h: Dia Internacional de la Declaració Universal dels Drets dels Infants.

Al Teatre Principal, les 10h, tindrà lloc l’actuació del Grup de l’IES Torre del Palau en l’espectacle “No tinc drets” destinat a escenificar els diferents drets humans. Es un acte destinat a alumnes de diferents escoles de Terrassa, promogut per l’Ajuntament de Terrassa i la Síndica de Greuges, en el quan ha col·laborat el Col·legi d’Advocats de Terrassa.

 

 

Dimecres 25 de novembre de 2015, a la Sala d’actes del Col·legi, 16-19.30h: Seminari d’orientació legal en l’àmbit de la dependència

Aquest seminari (gratuït, inscriviu-vos-hi a l’enllaç), promogut pel Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, la Taula d’Entitats del Tercer Sector i el Col·legi Oficial de Treball Social a Catalunya, tindrà lloc a l’ICATER, de 16 a 19,30h i està dirigit a professionals que atenen a usuaris de la Llei de la Dependència.

 

 

Dijous 10 de desembre de 2015, Plaça dels Drets Humans (Terrassa), 18h: Dia de la Declaració Universal dels Drets Humans

Per tal de commemorar aquesta diada, la Comissió de Drets Humans ha organitzat un acte a les 18h a la Plaça dels Drets Humans, en el qual diferents personalitats de Terrassa llegiran els drets continguts a la Declaració dels Drets Humans en diferents idiomes. També tindrà lloc una actuació musical d’alumnes del Conservatori-Escola de Música i una actuació dels alumnes de l’IES Torre del Palau. Per últim, tindrà lloc la lectura d’un poema per la Pau, a càrrec d’un poeta terrassenc.

 

 

Divendres 11 de desembre de 2015, Masia Freixa, 19.30h: Acte d’entrega del Premi Drets Humans de l’Il·lustre Col.legi d’Advocats de Terrassa

En el decurs de l’acte es farà entrega dels Premis Drets Humans, tindrà lloc una conferència del periodista Joan Roura, corresponsal de TV3 als Països àrabs, i una actuació musical. A continuació tindrà lloc el Sopar de Nadal del Col·legi, al restaurant del club Egara.